Indretning - Ta-Daa
734
page-template-default,page,page-id-734,ajax_fade,page_not_loaded,,select-theme-ver-3.8.1,wpb-js-composer js-comp-ver-5.1.1,vc_responsive

Hjælp til din indretning
Jeg hjælper både private og virksomheder med at få endnu mere ud af deres hjem og deres rum. Uanset om du har brug for inspiration, rådgivning eller bare navnet på ham dér møbeldesigneren, så elsker jeg at høre om dine udfordringer. Lad os tage en snak – jeg arbejder med flere forskellige setups, pakker og priser baseret på den enkelte opgave. Herunder kan du se et par af de mest populære pakker.

Idé & input #Pakke 1
Jeg kommer hjem til dig, hvor vi sammen gennemgår dine tanker og ønsker og de eventuelle udfordringer, du har med din boligindretning. Sammen finder vi ud af, hvilke muligheder der er for forbedringer og tiltag inden for dit budget. Jeg hjælper dig med at komme i gang, og sammen udarbejder vi en handlingsplan, hvorefter du enten selv kan gøre idé og input til virkelighed eller fortsat ønsker hjælp til færdiggørelsen.

Pris for 1 times konsultation: inkl. moms og kørsel i Storkøbenhavn: kr. 1.250,-.

Fra idé til virkelighed #Pakke 2
Hvis du har brug for hjælp efter ”idé & input” fasen tager vi et opfølgende møde i mit showroom eller hos jer, hvor jeg kommer med konkrete forslag til f.eks. farver, møblering, belysning mm. Vi gennemgår jeres ønsker for indretningen samt budget, hvorefter du får tilsendt en to-do liste og et mood-board med konkrete forslag til fx farvevalg, kunst til vægge,

tekstiler/materialer og møbler. Herefter sendes en indkøbsliste med priser, samt steder hvor det foreslåede interiør kan købes. Hvis der er behov for håndværker hjælp, har jeg et stort og godt netværk.

Priseksempel inkl. moms og kørsel i Storkøbenhavn: kr. 5.000,-. (afhængig af opgavens omfang).

Erhverv #Pakke 3
Konsultation i virksomheden, hvor vi taler om behov, stil, koncept, budget og tidshorisont. Herefter laves Ideoplæg som præsenteres og gennemgås. Mood-board og budget afleveres. Koordinering af indkøb, samt 2 timer i slutfasen på lokationen til koordinering af opsætning og ophængning.

Priseksempel 10.000 kr. ex. moms. (afhængig af opgavens omfang).

Hvis det er et større projekt, så kontakt mig og vi finder den optimale løsning og pris.

For yderligere spørgsmål og kontakt:
info@ta-daa.dk
M: 2025 0303