Om Ta-Daa - Ta-Daa
161
page-template-default,page,page-id-161,ajax_fade,page_not_loaded,,select-theme-ver-3.8.1,wpb-js-composer js-comp-ver-5.1.1,vc_responsive

TA-DAA!

TA-DAA handler om at finde. Om at finde potentialet i et rum. Om at finde detaljen, der forløser helheden. Og om at finde en form, en idé, en overflade, en ting eller en fortælling, der er med til at gøre en bolig til et hjem.

TA-DAA er lyden jeg hører, når jeg finder det. Og derfor er det også dét navn, jeg trækker på, når jeg rådgiver om boligindretning, når jeg deler nyheder og idéer, sælger egenproducerede unika designs, eller andre genstande jeg har fundet, der er for gode til at holde for sig selv.

TA-DAA er startet af Cristina Vising. Altså mig. Jeg har en fortid som grafisk designer og bureauchef i reklamebranchen. Jeg har altid levet af at være kreativ, men jeg har aldrig drevet butik, produceret puder i Delhi eller designet neonlysskilte og messingkuber. Det gør jeg nu. Jeg har indrettet hele mit liv og med TA-DAA blev en drøm til virkelighed. Det var en af den slags ting, der bare måtte ske. Jeg er nysgerrig af natur og tror på, at man godt kan komme til at lave det man brænder for.

Jeg har det fineste samarbejde med min veninde Jeanette Grønnbæk der står for mine produktioner i Indien. En fantastisk rejse med Gørtler Finn Jakobsen som har produceret mine messing kuber. Ydermere et super samarbejde med et lille dansk firma, der laver mine neonskilte, de er så dygtige og jeg kan godt li’ tanken om at vi støtter og bevarer de gode gamle håndværk”.

Følg med på Facebook og Instagram. Eller i nyhedsbrevet. Eller på bloggen.

Hvem ved? Måske falder du pludselig over noget, der siger ”TA-DAA!”

’’Den der leder, finder’’