Skip to main content

NEONLYS – LYSKUNST

Skrevet den: 12 October, 2016

TA-DAA! Laver 3 neonskilte, jeg elsker elsker neon/lyskunst så nu har jeg besluttet at jeg tegner mine egne neon skilte og får sat dem i produktion ihhhhh hvor bliver det spændende!! ??????
Følg med her, jeg glæder mig til at vise jer de færdige Neon Skilte, jeg elsker neon, det giver det smukkeste lys, især om aftnen. Elsker at blande kunst, med neon kunst, det er kombinationen der fascinerer mig.

Pistol, var det første neon skilt jeg tegnede, jeg elsker neon, og kan slet slet ikke få nok af det. Jeg har valgt at det skal være dansk produceret, så mine kunder også kan få det repareret hvis det skulle gå i stykker. Efterfølgende har jeg tegnet en læbestift og en diamant, som er mindre. Jeg kan også hjælpe jer med andet design, og hvis man ønsker at få sit barns navn bøjet i neon. skriv på info@ta-daa.dk hvis du ønsker at købe et neon skilt. Tak fordi du kiggede med.

Læbestiften designede jeg til vores store datter og diamanten til vores mindste datter, de elsker også neon og har dem hængende på deres værelser, der er en anden for for kunst så det hele ikke kun behøver at være plakater, eller børne tegninger… De her neon skilte kan man også tage med sig når man flytter hjemmefra så har man stædig fine minder fra sit værelse og sin barndom 😉

Neon skiltene kan også bruges til erhverv, også en anden måde at skabe noget opmærksomhed på, demo i en butik og samtidig er det en lyskilde, som giver liv på en helt anden måde end bare en lampe.

Det tager ca. 3 uger fra du bestiller til du har dit neon skilt, da det hele bliver håndlavet og jeg ikke har dem på lager, jeg ønsker at mine kunder skal have dem direkte fra firmaet som producerer dem i Danmark.

Diamanten er ca 40 x 50 cm – pris 4.500 kr.

Pistolen er 100 cm bred – pris 6.500 kr.

Læbestiften er 30 x 60 cm – pris 4.500 kr.

Følg os på Facebook: ta-daa og på Instagram: tadaa_vising