Skip to main content

NEON SKILTE FRA TA-DAA!

Skrevet den: 14 August, 2019

Pistol, var det første neon skilt jeg tegnede, jeg elsker neon, og kan slet slet ikke få nok af det. Jeg har valgt at det skal være dansk produceret, så mine kunder også kan få det repareret hvis det skulle gå i stykker. Efterfølgende har jeg tegnet en læbestift og en diamant, som er mindre. Jeg kan også hjælpe jer med andet design, og hvis man ønsker at få sit barns navn bøjet i neon. skriv på info@ta-daa.dk hvis du ønsker at købe et neon skilt. Tak fordi du kiggede med.

Læbestiften designede jeg til vores store datter og diamanten til vores mindste datter, de elsker også neon og har dem hængende på deres værelser, der er en anden for for kunst så det hele ikke kun behøver at være plakater, eller børne tegninger… De her neon skilte kan man også tage med sig når man flytter hjemmefra så har man stædig fine minder fra sit værelse og sin barndom 😉

Neon skiltene kan også bruges til erhverv, også en anden måde at skabe noget opmærksomhed på, demo i en butik og samtidig er det en lyskilde, som giver liv på en helt anden måde end bare en lampe.

Det tager ca. 3 uger fra du bestiller til du har dit neon skilt, da det hele bliver håndlavet og jeg ikke har dem på lager, jeg ønsker at mine kunder skal have dem direkte fra firmaet som producerer dem i Danmark.

EFTER TEMMELIG STIGENDE PRISER, ER VI NØD TIL AT SÆTTE VORES NEON DESIGN OP I PRIS:

Diamanten er ca 40 x 50 cm – pris 10.625 kr.

Læbestiften er 30 x 60 cm – pris 10.625 kr.

Pistolen er 100 cm bred – pris 16.200 kr.

Hvis du ønsker at købe et neon skilt, så skriv direkte til Cristina Vising cv@ta-daa.dk

Følg os på Facebook: ta-daa og på Instagram: tadaa_vising