Barfoed Group i Ballerup

Her har TA-DAA indrettet et erhvervslokale for Barfoed Group. Alle deres fælles arialer har fået nyt liv i Ballerup på Borupvang, hvor der er flere lejere i samme bygning. Her har jeg valgt at male de fleste af væggene grønne for at skabe en hyggelig stemning. Jeg har valgt at indrette enkelt og med bløde materialer for at skabe rum til de ansatte. Tak for en fantastisk opgave!

Erhvervslokaler i Ballerup, en fantastisk indretnings opgave med mange fine muligheder for at skabe en fantastisk arbejdsplads. Målet for mig var at skabe en fælles arbejdsplads hvor der var rart at være. Det er vigtigt når vi alle tilbringer så mange timer sammen med søde kollegaer at det er et rart sted at være.
Det store rum når man kommer ind var vigtigt for mig at få skabt et centrum for bygningen, et sted man også kunne sætte sig og læse dagens avis. Det skulle på en og samme tid også være et præsentabelt sted for kunderne. Jeg valgte at male sambtlige vægge grønne for at komme væk fra den lidt triste stemning der var. Det var vigtigt at få noget kunst op uden det blev for ’’piget’’ og nogle grønne planter så man kan få naturen med ind på sin arbejdsplads.

Der var et rum som ikke blev brugt men som jeg valgte at indrette til dem som arbejder i ejendommen, et sted de kunne hygge efter frokost eller holde et hyggeligt møde så det hele ikke bliver så stift. Det var vigtigt for mig at skabe noget de ikke havde haft før, et rart univers at arbejde i…
Deres kantine fik også en omgang maling, nyt kunst, og en kærlig oprydning, så nu er det et skønt sted med fantastisk mad hvor man kan nyde sin frokost.

Har du brug for hjælp til dit erhvervslokale, få det frisket op, få lidt nye øjne på de omgivelse du sidder i mange timer om dagen, så skriv til mig på info@ta-daa.dk  eller gå ind på www.ta-daa.dk