Skip to main content

CHARITY

Skrevet den: 10 May, 2018

we love to DO CHARITY, og det er dejligt at få lov at støtte en god og vigtig sag! Tak fordi jeg måtte deltage i jeres årlige arrangement.

Det er vigtigt at støtte op om gode sager. Derfor har jeg valgt at støtte op om et arrangement via DoCharity, hvor overskuddet går til et UNICEF-projekt, som hjælper voldsramte og sexmisbrugte børn i Grønland.

Jeg har valgt at donere en læbestift / neonskilt til arrangementet, og så håber jeg, det kommer til at rejse en masse penge til formålet.

❤️❤️❤️

Rebecca & Camilla:

Vi rådgiver velgørenhedsorganisationer i at udforme og målrette events til deres målgruppe. En succesfuld velgørenhedsindsamling er afhængig af mange faktorer. Der skal være en fin balance mellem det seriøse og det mere underholdende element.

Vi sammensætter eventet så det får bedst mulig effekt i forhold til bl.a. involvering, indsamling og vedvarende effekt. Vi rådgiver også gerne på konkrete dele af eventet, hvis eksempelvis at rammerne allerede er sat, arbejder vi videre indenfor med det som udgangspunkt og sørger for så vidt muligt, at eventet får et ordentligt flow og er balanceret i udtrykket både hvad angår budskab og underholdning.

Vi laver årligt et Charity Ball, hvor vi udpeger et konkret projekt der skal have støtte. Her lægger vi vægt på, at projektet har en positiv og tydelig effekt både kortsigtet og langsigtet for de involverede. Og så skal det være transparent og gennemsigtigt for omverdenen. Sponsorerne skal altså kunne se en tydelig effekt og få en klar tilbagemelding på virkningen af deres støtte efterfølgende .

Til Charity Ball aktiverer vi vores netværk af støtter og sponsorer og kæder dem sammen til en festlig, meningsfuld, indbringende og vedrørende aften.
www.docharity.dk

Har du brug for hjælp til indretning, eller må du også bare eje et dansk designet neon skilt, så skriv til mig på info@ta-daa.dk eller se mere på ta-daa.dk