Skip to main content

HAPPY HALLOWEEN

Skrevet den: 31 October, 2017

Jeg elsker traditioner, fordi de for mig danner rammer om fællesskab, hygge og fest, og de kan fejres sammen med mine børn, familie og venner.

Der kommer nye ting til Halloween Kassen hver år, et skræmmende kranie, en behåret edderkop eller sjove guirlander. Jeg køber pynten i mange forskellige butikker f.eks. i Netto, TIGER eller Fakta. Det hele gemmes fra år til år i vores ”Halloween Plastik Kasse”.

Vi fik skåret græskær og pyntet op udenfor inden, alle ”Trick ’r Treat” gik løs. I år delte vi popcorn og snøfler ud – de salte popcorn var en dejlig afveksling til alt det søde, vi fik besøg af i hvert fald 140 skræmmende og udklædte børn.

Selv om traditionen falder en hverdag – så hold fast i den, de fleste bliver fyldt med bobler i maven, når de har hygget sig, grinet og været sammen på en tirsdag. Og der var også inviteret gæster til mad og uhygge hos os… hér er mit Halloween bord.

Håber jeg har givet lidt inspiration til alle jer andre, der elsker traditioner lige så højt som min dejlige familie og jeg gør….

Behøver jeg at fortælle, at der kun er 1 måned til, den største tradition hér hjemme venter på at blive fejret.

Ha’ en skøn dag og tak fordi du kiggede med.