INDRETNING AF HOTEL CITY I KØBENHAVN

TA-DAA! Vi er lige blevet færdige med at indrette 11 værelser på Hotel City, som ligger i centrum af København.

Det har virkelig været en spændende opgave og sjov rejse. Fordi et hotel kan man jo ikke bare lukke, der kommer hele tiden gæster, som forventer et dejligt ophold, når de besøger skønne København. Så det var ét af de vigtigste hensyn at tage.

Man lukker ikke bare et hotel
Vi startede projektet, med at lægge en overordnet plan for økonomien, tidsplan, leverandører, hvordan vi bevarer hotellets daglige drift, samtidig med en gennemgribende renovering og en af de mere udfordrende ting, vi ikke havde nogen tegninger af strøm eller vand, så det var om at holde tungen lige i munden, når første hul i væggen skulle slåes.

Startede op med renovering af 11 værelser
Vi valgte at starte med at istandsætte 11 værelser, som et slags ”start-up projekt” – derved fandt vi ud af, hvordan hotellet blev bygget i sin tid, deale med de løbende udfordringer en gennemgribende renovering medfører og samtidig sikre, at driften af hotellet kunne fortsætte.

Indretningskonsulent Crisitna Vising fra TA-DAA!
Cristina startede med at designe, hvordan værelser, badeværelser og gangarealerne skulle se ud, det er vigtigt at hotelgæsterne føler sig hjemme, at det er sted, de slapper af og hygger sig med rolige farvevalg, men de må også meget gerne få oplevelsen af TA-DAAA! Når de åbner døren ind til deres værelse, derfor skulle der være møbler, som har lidt kant og materialer, som kan holde til at blive brugt uden at de hurtigt kommer til at se slidte ud. Der skulle også tages højde for, at værelserne ikke har samme størrelse, så de mindste værelser skulle være til at komme rundt i og fungere på samme måde som de større værelser.

Specieldesignede møbler
Det var ikke nemt at finde de rigtige møbler, derfor designede Cristina fra TA-DAA! både et enkelt og dobbelt garderobeskab, af varme materialer og brunerede greb, med plads til tøj, safety-box, elkedel og kopper, så der er mulighed for, at gæsterne selv kan lave sig en god kop kaffe eller the på værelset. City Hotellet skulle ikke bare være et hotel, som alle andre, derfor var det vigtigt, at gå op i de små dejtaljer, som gør, at gæsterne føler sig helt specielle, når de bor på Hotel City. Der er derfor blevet syet specielle stofposer til føntørrer etc.

Da værelserne er af forskellige størrelser, var en standard løsning med samme størrelser på møblerne ikke muligt, derfor tegnede TA-DAA! skriveborde i to forskellige størrelser, så de passer perfekt ind og ikke fylder for meget eller for lidt på værelserne. 

Der er altid for lidt plads…
Vi kender alle det at bo på et smukt hotel med et lækkert værelse, hvor man desværre hele tiden skal flytte rundt på sine kufferter, for at kunne være dér. Dét har vi undgået på hotellet, Cristina har nemlig designet et højere understel til sengene, så gæsterne kan have både sko og sin baggage under sengen. Der er specialsyet en smuk cognacfarvet læderhynde som sengegærde, det er sat op med bruneret messingkroge, hvilket passer til grebene på skabene, det giver en fantastisk varm farve til rummet samt skaber en samlet smuk løsning på sengen.

Det er vigtigt, at man arbejder med alle dele af rummet, når man skal skabe en hyggelig og hjemlig atmosfære i et hotelværelse. Vi valgte derfor at få lavet høje paneler og specialfremstillede radiatorskjulere på alle værelserne. Endevæggene er malet i både kolde og varme farver.

Og nu til badeværelserne
Vi skulle også indrettet moderne, smarte og funktionelle badeværelser. Det er bl.a. sket igennem de materialer, som vi har brugt for at opnå den ønskede stemningen. Fliserne er lagt i sildeben og giver et flot varmt spil op imod den kolde og elegante flerfarvede micro-cement, som er brugt i brusekabinerne. Når man arbejder med rum, kan man vælge at bruge for eksempel glas eller spejle, for at give en speciel effekt. Vi valgte at anvende glas, med glasvægge i brusenicherne og fuldendt samspillet med specialfremstillede glasdøre mellem bad og værelserne.

For at få plads til håndklæderne tegnede TA-DAA et understel til håndvaskene. Det skulle passe til de specialproducerede hylder, derfor blev understellene pulverlakeret i sort, alt speciallavet til hvert enkelt badeværelse. Vi fik skabt et enkelt og funktionelt badeværelse med plads til lækre detaljer.

Gæsterne føler sig hjemme
Vi er meget glade for resultatet, vi har fået skabt lige præcis dén stemning, som vi ønskede, at hotellets gæster, skal opleve, når de besøger og overnatter City Hotel i København. Vi er rigtige glade for, at vi valgte at lave de 11 prøveværelser, og kan nu med en større sindsro gå i gang med de sidste 81 værelser, gangarealerne, receptionen, baren, restauranten og gårdhaven i etaper selvfølgelig, så gæsterne stadigvæk følger sig velkomne, selvom vi tryller rundt med resten af hotellet.

Ta-daa.dk  –  info@ta-daa.dk  –  Facebook: ta-daa. –  Instagram: tadaa_indretning