Skip to main content

Julebord – 2018

Skrevet den: 19 December, 2018

Det behøver ikke tage hele dage for at pynte et julebord. Vi har alle travlt og julen rejser sig om at være sammen med dem man holder af… så brug tiden fornuftigt… Tag lidt af det gamle julepynt og læg det på bordet, eller gå en tur i skoven og samle kogler, lån et stel fra en ven eller mormor og dæk det smukkeste jule bord.

I år har jeg valgt at låne et stel fra min søde veninde, et smukt stel fra Royal Copenhagen, som hun har arvet. Jeg har også valgt at børnene skal være med, vores børn skal altid være med, det er det der er så hyggeligt i julen! Vi har købt taget i TIGER som vores piger har pyntet med glasur og vupti så er det bordkort. Rigtig glædelig jul!

Jeg elsker antikke glas, jeg synes det er fantastisk når man kan blande det hele sammen, tænk hvis man kunne lave et julebord til 14 personer med 14 forskellige glas, bestik og tallerkner, det kunne være sjovt… måske en ide til næste år. Altid smukt at tage skoven med indenfor, jeg elsker små træer i alle størrelser på vores julebord, jeg tager somregl altid i skoven og samler kogler, mos og gran så vi kan pynte op.

Julebord er noget af det hyggeligste at lave, jeg kan slet ikke lade være med at lave et sjovt, skørt eller smukt julebord, det gør at man byder sine gæster velkommen, og viser sine gæster at man har glædet sig til de skulle komme. Det er vigtig for mig at vores gæster føler sig velkommen, for vi elsker at have fester og gæster…