Skip to main content

Kenneth Willardt i mit private hjem

Skrevet den: 19 October, 2019

Jeg har valgt at bruge fotokunst i vores private bolig. Jeg elsker alle former for kunst, jeg elsker at mikse kunst og det er kombinationen, at blandet kunst og fotokunst der gør forskellen for mig. Jeg kan godt lide kunst der provokerer, det må godt larme lidt. ’’det skal være skævt, før det bliver godt’’

Elsker du noget, så skal det nok passe ind, mit problem er bare at jeg bliver begejstret for rigtig rigtig meget. Jeg ser så mange nye ting hele tiden, som gør at jeg ikke kan lade være med et købe det. For mig er et hjem uden kunst, bøger, krukker, puder, gardiner, tæppe etc et hjem uden personlighed. I vores hjem har vi en masse blandet kunst, coffee table bøger, en gammel urtepotteskjuler fra min svigermor, en lille fin træhest fra min mor, + min mors gamle krystal glas, det er ting som betyder rigtig meget for mig og som gør vores hjem meget personligt.

Se mere info om Kenneth Willardt: https://ta-daa.dk/category/kunst/kenneth-willardt/