Ny Førstesal

Ta-daa, så fik min kunde bygget en super flot 1. sal på deres hus! Kæmpe tillykke. Jeg hjælp dem med planløsning og ide’er til møbler. Tak for en sjov opgave! Det vigtigste når man bygger om, er den helt rigtige planløsning, og her fik vi vendt op og ned på det hele, så i dag har kunden den optimale løsning på deres hus, og med flere muligheder end de selv havde set.

I begyndelsen ønskede kunden at de kunne have mange gæste og gerne ved et langt spisebord, derfor havde de tænkt på en 1. sal den måtte også gerne kunne bruges til kontor, hygge stue og måske et ekstra gæsteværelse… eller hvad når børnene bliver større osv.

Jeg valgte at tegne så de beholdt deres spisestue tæt på deres nye køkken også så man ikke skal løbe op og ned med tallerkner osv, det er besværligt og man får ikke det optimale us af den kæmpe investering det er at bygge ud.

I dag har vi åbnet op til deres gamle stue så kunden har fået kæmpe spisestue, plads til alle deres gæster. En mere åben stue, som både kan bruges at børn, voksne, gæster og fester.

Første salen er indrettet med kontor i den ene ende og gæsteværelse i den anden ende hvor man kan lukken en dør og føle sig godt tilpas. Kunden har også fået en ekstra stue, så der er plads til teenageren og deres venner. Alt i alt en rigtig god løsning som lever helt op til den investering som kunden har lavet.

Kunden har valgt de rigtige materialer og er ikke gået på kompromis, den smukkeste trappe, de smukkeste sildebens gulve osv. Tillykke med jeres nye smukke hjem.

Har du brug for hjælp til at indrette dit nye erhverv eller private bolig, så kontakt mig: M: 20250303 – kontakt TA-DAAinfo@ta-daa.dk. –   www.ta-daa.dk