Nye puder er ankommet… skynd dig at skriv her…

TA-DAA! Der er kommet nye puder hjem… Puderne er produceret i Indien gennem min veninde som har hjulpet mig hele vejen med de puder….Jeg kunne designe nyt hver eneste dag, jeg elsker at få produceret nye ting som jeg kan vise jer og som jeg håber I synes er fine… jeg ønsker mig et showroom/galleri hvor der også kan være produkter man kan købe… et sted/univers hvor dørene altid var åbne for jer, et sted hvor der altid var vin på kanden…

Puderne er lavet i Indien, i 100% bomuld og 100% Viskose, de er 50×50 cm og med 100% dunfyld.

Der bliver kun lavet 4 stk af hvert design, så det er helt unikke puder.

Det samme gælder de små shopping net, det er også kun 4 stk af hvert design, kan bruges til yoga, gymnastik net til skolen og nemt at have i sin taske. Jeg har selv et i min taske hver gang jeg går ud, og tit hvis jeg køber noget så putter jeg det altid over i mit lille net, så slipper jeg også for andre kan se hvor og hvad jeg har i min pose.

Puderne er snart udsolgt og jeg synes det har været en sjov rejse at hoppe ud i noget man sket ikke kender noget til, det gør jeg nu og er klar på at designe nye puder, når tiden er inde for det.

#indretningskonsulent #love #lovedesign #lovemylife #boligindretning #renovering #boliginspiration #indretning #rum #home #design #berlingskebolig #dekoration #inspiration #lovemessing #lovefunitures #bolig #homestyle #styling #homedesign #lovedesign #berlingskebolig #homedecor #interieur #inspire #details #interieurdesign #taadaa_vising

ta-daa.dk