Privat bolig – Charlottenlund

Skrevet den 12/12/2018

Tak for en fantastisk opgave i Charlottenlund hos nogle utrolig søde mennesker. Se med her hvodan de fik ny stue, kontor og spisestue. Det kan godt betale sig at få noget privatindretning´s hjælp…

Udtagelse fra Kunden:

“.. Samarbejdet med Vising har virkelig været en fornøjelse. Vi havde behov for hjælp til at tænke de overordnede rammer for indretning af flere rum i vores hus. Vising har været perfekt til at hjælpe med at tænke miljøer ind i huset, og altid været ’på’ med løsninger og gode ideer fra stort til småt. Fantastisk oplevelse. Vi nyder virkelig vores nye indretninger og stemninger i huset!..”

Huset er et smukt gammelt hus hvor der bor et ungt par med sammenbragtebørn og hvor alt skulle gå op i en højre enhed. De havde brug for hjælp til privatindretning og havde ikke så mange møbler med sig, så vi skulle få nyt til at blive personligt, det er lykkedes rigtig godt i denne smukke villa i Charlottenlund.
Jeg har valgt enkelte farver og farverne går igen gennem huset så der er et sammenhæng gennem deres bolig. Jeg har også valgt at de skulle have lange smukke gardiner i deres stue, så man får en fornemmelse af højt til loftet og en hygge stemning. Der er vigtigt med den rigtige belysning i sådan en bolig og lys som også er en form for skulptur, så det ikke bare er en lampe. Lys kan gøre rigtig rigtig meget for et rum.

Hele huset skulle være lyst og venligt, men også vigtigt at få nogle varme farver ind, så det hele ikke kun er kolde farver, det giver den rigtige stemning til rummet.

Infoboks

Det blev hurtigt en smuk og personlig villa så har du brug for hjælp til privatindretning eller erhvervsindretning så kontakt mig på: M: 20 25 03 03 – Kontakt TA-DAA – info@ta-daa.dk – www.ta-daa.dk