Skip to main content

Se lige…

Skrevet den: 14 May, 2017

Jeg elsker alt ved neon skilte og måtte derfor designe nogen neon skilte selv, det blev til tre neon skilte som er dansk produceret.

Et skønt par har købt et Ta-daa neonskilt og har valgt at det skal være i deres entre. Se det smukke resultat. Waw jeg er vild med det!
Ønsker du også et af ta-daa’s neonskilte så skriv til mig på info@ta-daa.dk

Jeg har designet 3 stk neon skilte, det var vigtigt for mig at de var dansk produceret så alle regler osv var overholdt. Det første af de 3 var en pistol som skulle hænge på mit kontor og lyse på mig hver dag 😉 De sidste to var lige efter bogen, for alle de ting jeg laver deler jeg med min familie og de er alle med i processen og da mine piger så jeg tegnede neon skilte var de helt vilde begge to. Jeg designede derfor en læbestift til vores store datter og en diamant til vores mindste datter, de hænger på deres værelser og der elsker deres neon skilte og jeg elsker mine piger 😉

Lys – Neonskilte, der vil lyse på dig og lyse dit hjem op! Hvis du mangler en alternativ lampe eller nogle gange bare har lyst til at bøje det i neon, så har TA-DAA 3 cool skilte til dig. Det er en ny måde at få kunst ind i sit hjem, det kan sættes på væggen i stedet for et billede eller andet, det kan give lys men det kan også lige gi ’’det’’ der mangler til rummet så det får lidt kant. Du kan også finde andre former for lydkunst, som kan være skørt og skævt at sætte op…

Vil du gerne købe ét af de 3 neonskilte så skrive endelig til mig på info@ta-daa.dk eller gå ind på min hjemmeside under Ta-daa Design www.ta-daa.dk