Tak fordi jeg fik lov at støtte en god sag!

Skrevet den 23/04/2019

Jeg var så heldig at få lov at være med til at lave Camilla og Mads´s hjem helt færdigt i Vedbæk. Det har været en kæmpe fornøjelse at få lov at blande sig! Tak for det!
Camilla har sig eget firma, DoCharity!

docharity.dk

I samarbejde med hendes partner Rebekka laver de årligt et Charity Ball, hvor de udpeger et konkret projekt der skal have støtte. Her lægger de vægt på, at projektet har en positiv og tydelig effekt både kortsigtet og langsigtet for de involverede. Og så skal det være transparent og gennemsigtigt for omverdenen. Sponsorerne skal altså kunne se en tydelig effekt og få en klar tilbagemelding på virkningen af deres støtte efterfølgende.
Altid en fornøjelse at få lov at deltage til det årlige arrangement! Vi glæder os til det næste! DoCharity.dk

Stilen i den gamle fine villa er enkel og nordisk, der er ikke for mange farver og det er rolige og kolde farver der er brugt hele vejen rundt for at skabe en rød tråd i boligen. Et smukt og taknemmeligt hus at indrette, alle rum er super chamerende og der er de fineste detaljer i hele huset. De lange gardiner gør at man rigtig ser hvor højt der er til loftet og i smukke smukke farvet, og et materiale som er let og klær huset virkelig godt! Det er enkeltheden der gør helhedsoplevelsen til et dejligt stad at opholde sig og det gælder i alle husets rum. De gamle fine velholdte sildebenspaket gulve er med til at sætte den rene stil på boligen og man føler sig hjemme lige så snart man træder inden for døren, ikke mindst fordi ejeren af huset altid laver fantastisk mad, Tak for det!

Infoboks

Mangler du også hjælp til din private bolig: M: 20250303. – info@ta-daa.dk. – ta-daa.dk