Skip to main content

MESSING KUBER – VÆG KUNST

Skrevet den: 05 June, 2019

MESSING KUNST – KUBERNE
Kuberne er lavet i 2,5 mm messing, de er håndlavede, højglanspolerede, lakerede og dejligt tunge. Formatet på de 3 kuber er 18 x 18 cm, 12 x 12 cm og 8 x 8 cm, samt en lille signatur kugle på 2 cm, hvor min signatur og antallet er graveret (fx 1/32 + VS for Vising-Swartz).

Der bliver produceret 32 unikke sæt inkl. prototypen som hænger i mit eget hjem + et sæt som jeg viser frem i pop-up shoppen. Dvs. At der kun bliver solgt 30 sæt i alt.
Kuberne er håndlavet unika og de bliver ikke genproduceret.

 Man kan ikke købe én kube/firkant – de bliver kun solgt sætvis med 3 kuber pr. sæt. ET SÆT MESSING KUBER KOSTER kr. 25.500,-

OM CRISTINA VISING-SWARTZ

Jeg ser ikke mig selv som en ”kunstner”, mere som ”formgiver” og formgiver

har jeg været hele mit liv som kreativ i reklamebranchen. Jeg elsker smukke, æstetiske ting. Idéerne myldrer frem og jeg er derfor begyndt at formgive, tegne og få produceret nogen af de mange forskellige idéer og ting, ting jeg selv synes jeg manglede, ting jeg ikke kunne finde, ting jeg bare måtte eje, ting der siger TA-DAA!

Den første ”ting” jeg har formgivet og fået færdigproduceret er disse messing Kuber. Det har taget 8 måneder fra første tegning til jeg stod med det rigtige sæt messing kuber i hånden. En lang, men spændende proces, der har lært mig hvor meget der skal til, for at tage en idé fra drøm til virkelighed og fra tegning til færdigt produkt… Alt dette har jeg gjort sammen med en virkelig dygtig gørtler som i sidste ende, når prototypen er godkendt, bruger 2 hele dage på at lave ét sæt Kuber.

BEHANDLING AF KUBERNE
Jeg vil anbefale at man bruger en 100% bomuldsklud, til rengøring/pudsning af kuberne hvis man fortsat ønsker at de skal være spejlblanke. Hvis du fx bruger vand på kuberne, vil de muligvis ændre udtryk, få mere patina, og man skal pudse dem oftere. ’’Man kan godt bruge en fugtig klud’’. Der medfølger et fint sæt bomuldshandsker, som du kan bruge ved montering. 

Kuberne kan købes gennem Ta-daa, skriv direkte til Cristina Vising cv@ta-daa.dk