Følg med på vores nye rejse på Instagram tadaa_vising

Følg med på vores nye rejse… vi har solgt vores gamle hus og købt et dødsbo også på Frederiksberg. Vi flytter bare lidt ned af vejen…

Vi har købt et gammelt dødsbo på Frederiksberg som vi har været i gang med at renoverer gennem 1 år og 8 måneder ind til nu. Det har og er en kæmpe rejse på både godt og ondt. Vi er kommet ud på den anden siden af det værste og vi er ikke gået på kompromis nogen steder i det her hus. Det er ALT vi har revet ned, lavet helt om på planløsningen som er én af de ting jeg er absolut bedst til, jeg elsker hvis man kan få et naturligt flov/navigation i ens hus, det er vigtigt for funktionen.
Vi har revet vægge ned, bygget nye, lavet mange mange rum om til store rum. Det er ikke fordi vi har brug for så meget plads, så derfor var det vigtigt at lave et hus hvor det var hyggeligt og et hus hvor man ikke føler sig alene, og det er virkelig lykkedes godt i vores nye hus.

Og så har vi skiftet kloakker, alle røv nyt el, nye gulve, lofter, vinduer, døre og meget meget mere, nok meget meget nemmere at bygge nyt, men vi kan godt lide sjælen i det gamle og det har vi bygget op igen i den gamle stil tilbage fra 1900 tallet.

Har du brug for den bedste planløsning i dit nye hus så kontakt TA-DAA. –  info@ta-daa.dk. –  ta-daa.dk