Indretning for Ski Net Works

Skrevet den 11/08/2017

TA-DAA! Gennem de sidste 4 måneder har jeg indrettet erhvervslokaler for Ski Net Works i indre by i København.

Det har været en fantastisk opgave og dejligt at jeg kom på så tidligt i processen, jeg var så heldig at jeg fik lov at vælge ALT, lige fra fliser, gulvbelægning, køkken, badeværelser, maling, stuk og loftbelysning mm.

Mit valg på Køkken blev et INVITA køkken som jeg selv tegnede og INVITA løftede opgaven. Tak for det!

Jeg valgte en grå flise med et stort farvespil, og messing som en af de ting som skulle være gennemgående i lokalet. Mit valg faldt også på VOLA, da jeg synes det er smukt og tidsløst design. Gulvene blev lagt i sildeben både på badeværelserne og i mødelokalerne som blev lagt med egetræspaket, super konservativt og står smukt sammen med det gamle stuk som vi har valgt at få repareret af en stukkatør, så vi bevarer de gamle fine detaljer.

Jeg gik ud fra en farve scala, som bestod af kolde og varme farver, petrol blå, bordeaux rød, grå og flaske grøn. Mørkbejset træ, som skulle være en god kontrast til alt det andet.

Møbler og alt inventar har jeg holdt i samme farve tone, så der er en rød tråd gennem hele deres firma. Det er en kombination af Nordal, Ilva, Ikea, Gubi, Sjælsø Nordic, Mojoo, Munkholm, Sirocco og Sofakompagniet.

TAK FORDI DU KIGGEDE MED!

Infoboks

Indretning af 1200m2, for Ski Net Works. Har du også brug for hjælp til indretning af dit erhverv, så skriv til info@ta-daa.dk