Skip to main content

Et lækkert sted at arbejde: Indretning af virksomhed

Skrevet den 11/08/2017
Når man vælger en ekspert til indretning af virksomhed, er man sikker på at få et lækkert sted at arbejde med glade og effektive medarbejdere. Det er noget af det, jeg som indretningekspert kan skabe. Her kan du se, hvordan jeg valgte at indrette virksomheden Ski Net Works i København.

TA-DAA! Gennem de sidste fire måneder har jeg stået for indretning af virksomhed for Ski Net Works i Indre By i København.

Det har været en fantastisk opgave og dejligt, at jeg kom på så tidligt i processen. Jeg var så heldig, at jeg fik lov at vælge ALT. Alt lige fra fliser, gulvbelægning, køkken, badeværelser, maling, stuk og loftbelysning.

Mit valg på køkken blev et INVITA-køkken, som jeg selv tegnede, og herefter løftede INVITA opgaven. Tak for det!

Jeg valgte en grå flise med et stort farvespil og messing som en af de ting, som skulle være gennemgående i lokalet. Mit valg faldt også på VOLA, da jeg synes, det er smukt og tidløst design. Gulvene blev lagt i sildeben både på badeværelserne og i mødelokalerne, som blev lagt med egetræsparket. Det er super konservativt og står smukt sammen med den gamle stuk, som vi har valgt at få repareret af en stukkatør, så vi bevarer de gamle fine detaljer.

Jeg gik ud fra en farveskala, som bestod af kolde og varme farver. Petrolblå, bordeauxrød, grå og flaskegrøn. Mørkbejdset træ, som skulle være en god kontrast til alt det andet.

Møbler og alt inventar har jeg holdt i samme farvetone, så der er en rød tråd gennem hele deres firma. Det er en kombination af Nordal, Ilva, Ikea, Gubi, Sjælsø Nordic, Mojoo, Munkholm, Sirocco og Sofakompagniet.

Se alle billederne fra min indretning af virksomhed lige her:

Infoboks

Indretning af 1200m2, for Ski Net Works. Har du også brug for hjælp til indretning af dit erhverv, så skriv til info@ta-daa.dk