Skip to main content

Berlingske bolig: når man lever af at indrette for andre, hvordan indretter man sig så selv? Kom med indenfor hos Cristina Vising, der har indrettet sit eget hjem med en balance mellem klassiske designermøbler og skæve indslag…

»Jeg har været kreativ hele mit liv. Mine forældre er også kreative, min far er tidligere tøjdesigner og designede messestande, og jeg har været med, siden jeg lå i babyliften. Jeg har også altid blandet mig, og jeg indretter nærmest i søvne, hvis jeg har været i et hjem eller har fået en ny opgave. Jeg kan lynhurtigt indrette et rum, et hjem eller et kontor oppe i hovedet med alt fra vægfarver og fliser til møbler og vægdekorationer. Jeg kan ikke lade være. Helt ubevidst tænker jeg, når jeg er hjemme hos folk, »det kunne være fedt med det og det skab lige der«,« siger Cristina Vising, der med egne ord får »scrolle-arme« af at scrolle rundt på iPad’en og se på møbler, tilbehør, design og kunst og ikke mindst få nye ideer og inspiration.

»Jeg har selv lige så meget Ikea som dyre designermøbler, og det arbejder jeg også med i mine indretningsopgaver. Kunsten er at få det billige til at se lækkert ud og vælge de dyre ting, der løfter alt det andet. Det er jo ikke alle, der har råd til at købe designermøbler og dyr kunst,« sifer hun.

Dyrt og billigt
»Min indretning er bygget op på samme måde som mit klædeskab, det er en blanding af dyrt og billigt. Jeg kan være lige ved at få hofteskred, når jeg kører dankortet igennem for et par dyre sko, men så mikser jeg med Zara og H&M. Jeg synes, det bliver kedeligt, hvis man bare køber det dyre og sikre. God stil er personlig stil, der viser, hvem du er, og fortæller din historie.«

Cristina Vising indretter for både private og erhverv, og lige nu arbejder hun på to store indretningsprojekter i erhvervslivet.

https://www.berlingske.dk