Skip to main content

Total renovering, design og indretning af Lægehuset Kronen

Skrevet den 08/05/2024

Mit første møde med de tre ejere af Lægehuset kornen var fantastisk, det var som om jeg havde kendt dem meget længe. De skulle først have en midlertidig klinik, så vi i mellem tiden kunne få bygget et helt nyt lægehus til dem i Kronen i Vanløse.

Første gang vi så lokalerne var det intet andet end beton, og et kæmpe rum uden de vinduer vi skulle bruge, så der skulle søges i lokalplanen, så vi kunne få dagslys i alle behandlerrum.

Efterfølgende var det helt fra NUL… et helt tom skal, så vi kunne lave lige det lægehus som passede til kunden, en fantastisk opgave, et lægehus på 800M2. Der blev udført en planløsning, og jeg gik i gang med at tegne, lave el, en vigtig del af et byggeprojekt, jeg fik tegnet køkkener, laboratorie, skyllerum, akutrum, børneområde, behandler rum og fik designet en reception, så alle patienter kunne få en god velkomst.

Jeg gik i gang med materialevalg for klinikken, det vigtigste for mig var at lave en arbejdsplads for først og fremmest kunne skabe en god rettergang i deres arbejde, men ikke mindst et sted hvor det var rart at gå på arbejde.

Det var vigtigt for mig at patienterne skulle føle sig velkommen og trykke når man skal til lægen, det er så vigtigt! Det skal føles rart og trykt at gå til lægen og det er noget at det jeg sætter højst når jeg designer et Lægehus. Det har jeg også gjort da jeg indrettede/designede gynækolog Gyncare. Det samme ville gælde for en tandlæge. Der er mange følelser når man skal i andres hænder, så vigtigheden af at skabe trykke rammer er første prioritet.

Derefter gik jeg i gang med at special designe mange møbler, så lægehuset fik deres eget design, det var både borde reoler, printerskabe, legeområde, kantine, med mødeborde og fik tegnet reception. Alle materialer til badeværelserne, flisevalg og helheden der skulle passe hele vejen rundt i klinikken. Materiale valg af køkken, skabe til opbevaring osv

Jeg har designet deres logo og lavet hele kundens identitet. Jeg har designet små messing skilte til alle behandlerrum. Messing skilt til receptionen, folie på alle dørene, så det er nemt at finde rundt. Navigation er noget af det vigtigste på en arbejdsplads, især når man har 800m2.

Jeg synes selv det er blevet verdens smukkeste lægehus, og kæmpe tak til min fantastiske kunde som troede på mig hele vejen og lod mig tage alle valg for dem. Af hjertet tak!

 

Kunder siger:

Det har været en sand fornøjelse at samarbejde med Ta-daa. Vi har fra starten af følt os i trygge hænder og oplevet processen har været omhyggelig, målrettet og yderst professionel.

Ta-daas’ talent for at skabe et smukt og indbydende lægehus har været intet mindre end forbløffende. Du har formået at skabe et lægehus, der er imødekommende og roligt for patienterne men også et behageligt og eksklusivt arbejdsmiljø for de ansatte.

Tak for din indsats, for din tålmodighed, æstetiske sans og for at gøre hele processen behagelig og sjov. Vi sætter virkelig pris på dig og din ihærdighed og ser frem til at beundre dit arbejde hver dag i vores fremtidige læge liv.