Skip to main content

Total Renovering i Holstebro

Skrevet den 08/05/2024

Jeg blev spurgt om jeg kunne følge kunden med deres total renovering fra A-Z. Alle vores møder har været online, på Face Time og det har virket perfekt.

Det søde par havde købt nyt hus som stod til en total renovering, hvor jeg har hjulpet parret med valg at materialer, forslag til hvordan køkkenet skulle se ud. Hvilken gulve de skulle få lagt, og hvilken behandling gulvene skulle have.

Tegnet forskellige skabsløsninger, en stor alkove i parrets store stue. Vi fik valgt panel lofter for at familien kunne få en god akustik i gennem hele deres bolig.

Jeg var også så heldig at få lov at indrette hele huset og hjælpe med valg af nye møbler til det meste. Jeg synes det er fantastisk hvad man kan løse online, og det har været en kæmpe fornøjelse at få lov at hjælpe denne søde familie, med at komme i mål med deres drømme bolig, og deres nye hjem, tak for en fantastisk opgave!

Det siger Kunden:

Min mand Brian og jeg bor i Holstebro. Vi stødte på Cristina Vising i forbindelse med vores store beundring af Kenneth Willardts fotokunst, som Christina er agent for. Til trods for afstanden blev hun vores guide gennem renoveringen, hvor hun glædeligt har hjulpet til med mange gode og konkrete ideer.
Med mange beslutninger og bolde i luften valgte vi Cristina for at få hjælp til at skabe den røde tråd i vores hjem og komme med nye og smarte løsninger. Cristina lytter til vores ønsker og giver ærlig rådgivning, hvilket sparer os for fejlkøb og konstant omrokering. Hendes evne til at lytte og komme med kreative forslag resulterer i et hyggeligt og personligt hjem.

Beslutningen om at arbejde med Christina er uden tvivl den bedste, da hun både udfordrer os og skaber løsninger, der passer til vores families behov. Vi vil derfor varmt anbefale hende til venner og bekendte.