Skip to main content

Fra gammel skole til luksuriøs privatbolig: Sådan får man hygge i indretningen i store rum

Skrevet den 20/06/2023

Ofte kan det være svært at få hygge i indretningen i store rum. Det handler om at dele op og skabe små zoner i store hjem. Her kan du komme med på en transformation fra gammel skole til luksuriøs privatbolig.

Hvordan skaber man hygge i indretningen i store rum?

Det spørgsmål står jeg som indretningsekspert ofte med. Svaret er både enkelt og alligevel ikke. For det handler om at dele en stor bolig op og skabe mindre og intime zoner med gennemgående detaljer, materialer og farver i indretningen.

Det er netop, hvad jeg har fokuseret på her, da jeg var så heldig at få lov til at være med til at indrette en gammel skole som privatbolig. En gammel dame, som trængte til en kærlig hånd.

Vi startede med at lægge sildeben i hele huset, så vi kunne få naturen med ind i boligen. Derefter lavede vi stuk med fine dørportaler over alle dørene og de fineste rosetter.

Den slags detaljer er med til at skabe hygge og sammenhæng i en stor bolig, der tidligere har haft en anden funktion. Vi fik også malet hele huset hvidt, så vi fik en helhed i huset, som var rolig.

Hele kælderen blev totalrenoveret, og der kom en stor vinkælder og et kæmpe badeværelse med fritstående badekar og dobbelt brus.
På 1 og 2. sal fik vi renoveret, tegnet og bygget tre børneværelser. Kunden fik specialbygget walk-in i forbindelse med soveværelset.

I indretningen fokuserede vi på rolige udtryk, og kunden fik både smidt ud, solgt på loppemarked, og meget fik vi genbrugt.

Vi satte gardiner op i hele huset i en jordfarve, som var med til at skabe en rød tråd og ro i huset, og så fokusererede vi også på at skabe små samlende zoner i de store rum for at arbejde med at få hygge i indretningen i store rum.

Derfor lavede vi for eksempel en spisezone med et rundt bord, som man kan samles om.
Her i galleriet kan du selv gå på opdagelse i de mange lækre rum og se, hvordan en gammel skole er blevet til en fantastisk privatbolig.
En fantastisk opgave i samarbejde med den sødeste familie på 5 + deres hund. Tak for en skøn opgave.

 

KUNDEN SIGER:

MED MANGE BESLUTNINGER OG BOLDE I LUFTEN I VORES RENOVERINGS- OG INDRETNINGSPROJEKT.
Vi valgte at tage kontakt til Ta-daa/Cristina Vising for at få den røde tråd i vores hjem, som vi drømte om, og da hun har lige den rette stil, som vi drømte om, var valget jo ikke så svært.

Vi har haft den bedste oplevelse med Ta-Daa, som både var god til at lytte til vores ønsker og behov og samtidig også god til at komme med den helt ægte og ærlige mening så vi ikke fortsatte med at fare vildt i de ellers mange fejlkøb, som gjorde, at vi altid fik følelsen af, at det nye vi faldt over i diverse boligbutikker, som jo kunne være ellers så smukt bare ikke passede ind, og vi derfor rykkede rundt på alting konstant, fordi vi aldrig rigtig blev tilfredse. Nu har vi knap så mange ting og samtidig sparet mange penge fordi farver, stil, placering nu er lige som vi ønskede det, og vi derfor ikke føler, der hele tiden skal skiftes ud og byttes rundt på alting.

Det er uden tvivl den bedste beslutning, vi har taget, og vi kommer uden tvivl til at bruge Ta-daa/Cristina Vising i vores kommende boligprojekt også😊🙏

De bedste hilsner

Mia & Finn Nygaard-Petersen