Skip to main content

Indretning af butik: Få professionel hjælp til din butiks eller dit brands visuelle identitet

Skrevet den 01/12/2018
Indretning handler om meget mere end bare indretning. Det handler også om det, du signalerer til de kunder, der kommer i din butik. Derfor hjalp jeg WAW Beauty på Frederiksberg med en totalløsning med indretning af butik, navn, logo og visuel identitet. Se det lækre resultat her og billeder lige her.

Når man indretter for erhvervskunder, handler det meget om at sætte sig ind i både firmaets forretning og identitet, så det hele passer sammen. Det skaber nemlig en rød tråd i firmaets visuelle identitet. Derfor skabte jeg meget mere end bare en indretning af butik for WAW Beauty.

Det er blevet det mest hyggelige sted. Og så får man her de bedste skønhedsbehandlinger. Jeg er selv vild med stedet.

I virkeligheden var jeg verdens heldigste at få lov at få lov at løbe i fri dressur på denne opgave. Derfor begyndte jeg med et oplæg på både navn, logo, identitet og indretning til WAW Beauty som det første.

Indretningsmæssigt gik jeg efter et feminint og indbydende univers som et sted, jeg selv ville ønske at komme. Og det er præcis den stemning, vi har opnået her.

Det er super hyggeligt, og man føler sig hjemme, og så får man tilmed verdens bedste behandling. Det er den rene luksus at komme hos WAW Beauty. Det kan klart anbefales.

Jeg valgte rolige og varme farver i det første rum, som skal byde kunderne velkommen. Det er her, man også kan få lavet fine negle. I behandlerrummet valgte jeg at køre med lidt mere kolde farver, men fortsat med varme lamper og tæpper for stadig at beholde den hyggelige stemning.

Se alle billederne fra min indretning af butik lige her. Og hvis du er i nærheden af Frederiksberg, så husk lige at forkæle dig selv med et besøg hos WAW Beauty. Der er bare så lækkert.

Infoboks

WAW-BEAUTY
H.C. Ørstedsvej 11
1879 Frederiksberg
waw-beauty.com