Skip to main content

Indretning af erhvervslokaler for Barfoed Group I Ballerup

Skrevet den 19/06/2018
Indretning af erhvervslokaler for Barfoed Group i Ballerup var en fantastisk indretningsopgave med mange fine muligheder for at skabe en fantastisk arbejdsplads. Arbejdspladsen skal være et rart sted at være. Og ved at vælge en indretningsekspert til indretning af arbejdspladsen, får man ikke bare et flot sted at arbejde. Man er også sikker på at være med til at fremme medarbejdertrivsel.

I denne case kan du læse om, hvordan TA-DAA stået for indretning af erhvervslokaler for Barfoed Group. Målet for mig var at skabe en fælles arbejdsplads, hvor der var rart at være. Det er vigtigt, når vi alle tilbringer så mange timer sammen med søde kollegaer, at det er et rart sted at være.

Med flere forskellige lejere i samme bygning var det vigtigt at skabe en fælles indretningstråd i alle fællesarealer. Arealerne fik derfor helt nyt liv. Jeg valgte at male de fleste af væggene grønne for at skabe en hyggelig stemning. Og så indrettede jeg med enkle virkemidler og med bløde materialer for at skabe rum til de ansatte.

Når man kommer ind i bygningen, bliver man mødt af et stort rum. Det var vigtigt for mig at skabe et centrum for bygningen her. Et sted, hvor man kan sætte sig og læse dagens avis. Og på samme tid, at det også fungerer som præsentabelt sted for alle kunder.

Udover den grønne farve på væggene, var det vigtigt at få noget kunst op, uden det blev for ’’piget’. Og nogle grønne planter, så man kan få naturen med ind på sin arbejdsplads.

Der var et rum, som ikke blev brugt, men som jeg valgte at indrette til dem, som arbejder i ejendommen. Et sted, de kunne hygge efter frokost eller holde et hyggeligt møde, så det hele ikke bliver så stift.

Det var vigtigt for mig at skabe noget, de ikke havde haft før. Et rart univers at arbejde i. Deres kantine fik også en omgang maling, nyt kunst, og en kærlig oprydning, så nu er det et skønt sted med fantastisk mad, hvor man kan nyde sin frokost.

LÆS OGSÅ: Indretning af Hotel City i København

Infoboks

Har du brug for hjælp til dit erhvervslokale, få det frisket op, få lidt nye øjne på de omgivelse du sidder i mange timer om dagen, så skriv til mig på info@ta-daa.dk eller gå ind på www.ta-daa.dk