Skip to main content

Indretning med IKEA: Det behøver ikke være dyrt at indrette en virksomhed

Skrevet den 26/04/2017
Indretning med IKEA og ILVA elsker jeg bare. Uanset om det er til private eller virksomheder, for det behøver bare ikke være dyrt for at blive godt. Og som indretningsekspert er jeg sjældent noget uden IKEA.

I denne case har jeg indrettet et erhvervslokale, som skulle være et kreativt miljø. Det ligger i Sydhavnen og er på knap 400m2. Det var en spændende opgave, hvor det meste er foregået med indretning med IKEA og ILVA,

’’Det behøver nemlig ikke at være dyrt, for at det kan blive godt.’’

Her valgte jeg en gummi-gulvbelækning, så man ikke får ødelagt sine ben ved at gå frem og tilbage i det meget lange lokale. Ydermere blev der bygget et par glasbure til mødelokaler.

Mit valg faldt på sorte skriveborde, så det hele ikke blev for hvidt. Det er gamle træskriveborde, som der er blevet lagt sort linoleum på. Jeg valgte at lave nogle kunstvægge og i nogle farvetoner som gik igen.

Her kan du se alle billederne af min indretning med IKEA. Og tøv ikke med at hive fat i mig, hvis du skal have hjælp til at indrette din virksomhed.

Infoboks

Har du brug for hjælp til at indrette din virksomhed? Skriv til os på info@ta-daa.dk