Skip to main content

ER DU LIGE SÅ VILD MED FOTO KUNST FRA KENNETH WILLARDT SOM JEG ER…?

Ta-daa er agent for Kenneth i DK, så kunst plakaterne kan købes gennem mig.

Kenneth Willardt´s fotokunst fås i en lille størrelse på ca. 51 x 76cm eller en stor på ca. 100x150cm. Det er meget dyre værker, da der bliver kun trykt 8 stk. af hvert motiv på guldstemplet papir i New York. Værkerne bliver signeret og nummereret af Kenneth Willardt i New York inden de bliver afsendt til Danmark.

Du får også et certifikat, som er nummereret og signeret af Kenneth Willardt selv, så det er penge vær, hvis du en dag vil sælge det igen.

Jeg har været så heldig at få lov at sælge Kenneth Willardt  fotokunst i Danmark til en meget billigere pris end du kan købe dem til i New York. Der er ca. 3 til 4 ugers levering, alt efter hvor Kenneth Willardt er i verden, så han kan underskreve og nummerere dit kunstværk.

Det er uden ramme, Ta-daa har en aftale med Nørrebros indramning, som du selv står for. (du får Ta-daa´s rabat, hvis du får dem rammet ind hos Nørrebros indramning) Husk hvis du bruger anden indramningsbutik (VIGTIGT AT DE IKKE KLÆBER DIT KUNSTVÆRK OP) Det taber værdi, hvis det bliver fuldklæbet!

Kunsten skal du afhente hos mig privat på Frederiksberg.

Man kan se mange af Kennets værker på The Marker Italia i indre by i København K.

Man betaler ved bestilling. Har du spørgsmål er du velkommen til at ringe til mig på 20 25 03 03. Skiv til info@ta-daa.dk