Skip to main content

Indretning med personlighed: Kom med indenfor i det fineste byhus i engelsk stil

Skrevet den 09/10/2022

Indretning med personlighed handler om at skabe en rød tråd med de ting, der betyder noget for dig. Kom med indenfor i det her fine byhus, som jeg netop har været med til at indrette.

Indretning med personlighed er noget af det mest hyggelige og fine. Men det kan også hurtigt kamme over og blive rodet.Derfor er det virkelig vigtigt, at man i sin indretning og farvevalg får en rød tråd, så ens hjem også bliver rart og indbydende at være i.

Det har jeg netop været med til at gøre for den sødeste familie i Toldbodgade i København, der bor i et af de eftertragtede engelske rækkehuse.

Der var ikke så meget som en kaffekop til at begynde med, så alt nyt og gammelt skulle kædes sammen i en totalindretning.Vi fik en masse fin personlighed ind i boligen, som er alt det, der er med til at lave et rigtigt hjem.

For at understrege stilen i huset valgte vi douchede farver som eksempelvis en lyserød spisestue og gråblå toner i både køkken og andre rum, som spiller smukt sammen i huset. Vi fik også produceret et speciallavet snedkerbord som spisebord og et plankebord til køkkenet.

Det understreger hyggen. Det gør de mange håndbyggede lamper, kunst, et antikt engelsk spisestel og gamle glas i resten af indretningen ligeledes. Det ser man blandt andet i den speciallavede bogreol, der også har fået en douchet farve, som passer til den personlige stil. Og for at føre den personlige stil helt ud valgte vi også tapeter, engelsk stof til puder og de fineste silkegardiner.

Det gamle køkken fik et nyt udtryk, uden vi behøvede at lave et helt nyt. Det er både bæredygtigt og i stil med resten af indretningen. Derfor malede vi det om, fik en ny og smuk bordplade i marmor, ny vask og nyt armatur og et emfang, der passer til det hele.

Indretning med personlighed er altså meget andet end bare nips og gamle fotos. Det er hele det udtryk, man skaber i hjemmet. Og jeg er blevet så glad for resultatet, som du også kan gå på opdagelse i lige her.

Kunden siger:
Christina er fantastisk!!! Vi har for første gang søgt om hjælp til indretning af bolig, og vi var meget spændte på, om Christina kunne både udfordre os til at gå nye veje og samtidig finde løsninger, som vi i vores familie skulle kunne føle sig hjemme i. Det kunne hun.
Christina er superdygtig og evner både at lytte til vores ønsker og komme med gode kreative forslag. Vi har ikke alene fået en bolig med utraditionelle løsninger og lækre møbler. Vi har også fået det hyggeligste og et meget personligt hjem. Vi vil til enhver tid anbefale Christina til venner og bekendte.