Skip to main content

Indretning med farver og personlighed: Bliv inspireret i denne skønne lejlighed

Skrevet den 10/11/2020
Her kan du blive inspireret og se et personligt resultat af min indretning med farver i en privat lejlighed på Frederiksberg.

En farveskala med matte toner. Maser af guitarer og udstoppede dyr. Indretning med farver skaber sammenhæng og giver masser af kant og personlighed til et hjem.

Ved denne opgave skulle jeg indrette en lejlighed på 270 kvadratmeter helt fra scratch.

Når man indretter større lejligheder, kan man med fordel indrette med farver for at give hjemmet personlighed og hygge i store lokaler.

Jeg valgte en farveskala med matte toner til denne lejlighed. Når det kommer til indretning med farver, skal man helst beslutte sig for en farveskala. Det skaber nemlig en rød tråd igennem alt. Og farverne var faktisk med til at bestemme valg af både planløsning, møbler, gardiner og lamper og så videre.

LÆS OGSÅ: MASSER AF LYS, LUFT OG EN HELT SPECIEL VÆG: INDRETNING AF LEJLIGHED I KØBENHAVN K

Derudover fik vi snedkereret et spisebord til køkkenet og et stort plankebord til spisestuen. Vi fik specialsyet gardiner, sengetæppe og puder.

I et hjem er det vigtigt med personlighed. Man skal gerne kunne fornemme personen, der bor i hjemmet. Det kan farver være med til at fremhæve. Og det kan interesser i den grad også. I denne lejlighed har jeg fremdyrket indehaverens jagt- og musikinteresse. Derfor fik vi lavet en smuk guitarvæg og placeret udstoppede dyr, så de blev en naturlig del af indretningen.

Uanset om jeg indretter for private eller erhvervskunder, finder jeg frem til en rød tråd, så man kan se, hvem der bor der og får skabt en stemning af tryghed. Sådan er det også på arbejdspladser. Det giver nemlig mindre fravær og mindre stress.