Skip to main content

Masser af lys, luft og en helt speciel væg: Indretning af lejlighed i København K

Skrevet den 15/09/2020
Et personligt præg, gode farver og masser af lys og luft. Til min indretning af lejlighed i København K kombinerede jeg både nyt og gammelt. Og resultatet blev fantastisk. Det synes både jeg og min kunde. Tag med på et kig i lejligheden her og se en masse fotos. Måske som inspiration til din egen lejlighed.

En farveskala. En kombination af nye og gamle møbler. Og masser af lys og luft. Til min indretning af denne skønne case af en lejlighed i København K begyndte jeg med et moodboard både med farver og materialer.

Sådan gør jeg som oftest, når jeg skal på en ny opgave. Det skaber nemlig i sidste ende sammenhæng og en rød tråd i hele boligen.

I denne lejlighed på 157 kvadratmeter begyndte jeg helt fra bunden og skulle både kombinere min kundes egne møbler og nyindkøb.

Lejligheden er præget af store rum. Derfor var det vigtigt for mig at analysere, hvordan man bedst kunne udnytte de store rum. Det gjorde jeg ved at placere møbler i midten af mange rum. Oftest er det nemlig med at skabe en god planløsning og fornemmelse i store rum. Der er næsten ikke noget værre end at placere møblerne langs væggene.

På møbelfronten valgte jeg at kombinere lidt mere bløde materialer med det mere rå. Og så bevarede vi en gammel rå væg i stuen som kombination til det hele.

Gul blev en gennemgående add on-farve i hele min indretning af lejligheden i København K, som jeg brugte til eksempelvis puder og puffer. Det gav et lidt mere blødt touch og en rød tråd gennem hele boligen.

Og for at blive ved den røde tråd, så valgte jeg fotokunst fra Kenneth Willardt og TA-DAA til flere rum.

Her kan du tage et kig på, hvordan resultatet blev. Og skal du have indretningshjælp, så skal du ikke tøve med at kontakte mig.