Skip to main content

Masser af blomster i indretningen: Se billeder med TA-DAA i Bo Bedre

Personligt kan jeg ikke få nok af farverige blomster i indretningen. Og som indretningsekspert vil jeg gerne slå et slag for, at de rigtige farver og blomster med til at skabe glæde, harmoni og faktisk også ro i vores indretning. Det kan jeg altid hjælpe dig med. Her kan du se en masse smukke billeder fra mit eget hjem med blomster, som netop har været i Bo Bedre som en del af deres juletema for 2020.

Planter og blomster i indretningen er symbolet på en ny begyndelse. En fantastisk måde at få en god energi ind i dit hjem. Og er der noget smukkere end det netop nu med den tid, vi lever i.

TA-DAA har netop været i Bo Bedre som en del af deres juletema for 2020. Her samarbejdede vi med blomsterdesigner Annette von Einem. Og længere nede i denne artikel kan du se alle de smukke billeder og måske selv blive inspireret til, hvordan du kan bruge blomster i indretningen derhjemme.

Hvis du spørger mig, skal der nemlig altid være grønne planter eller blomster i din bolig. Det skaber glæde. Og så er planter og blomster også med til at få naturen ind i vores hjem og vores dagligdag. Personligt er jeg vild med selv at lave buketter. Det behøver man dog ikke selv. Og det bedste ved netop buketter, er, at du kan gå amok i farver. Og så skifte dem igen bagefter.

Et godt råd til blomster og og planter i ens hjem er at følge årstiden og årstidens farver. På den måde får man lidt af det naturlige liv med i sin stue.

Via linket her kan du se alle de smukke blomsterbilleder i Bo Bedre.

LÆS OGSÅ: Hyggen skal være i fokus: Her er mine bedste tips til indretning af uderum