Skip to main content

Indretningsekspert til indretning af prøvelejlighed i nybyggeri: Se billederne her

Skrevet den 18/03/2020
Det kræver erfaring og styr på planløsninger, når man skal indrette uden at have et færdigt byggeri. Og når man hyrer en indretningsekspert til indretning af prøvelejlighed i nybyggeri, så får man lettere ved at få folk til at se potentialet i lejlighederne. Uanset om de skal udlejes eller sælges. Se, hvad jeg kan udrette i min case her.

Det handler om at få det bedste frem i boligen, når man bestiller mig som indretningsekspert til indretning af prøvelejlighed i nybyggeri.

Jeg var så heldig at få lov til at indrette en stor toværelses-prøvelejlighed for City Huset på Filosofgangen i Odense. De var i gang med at opføre 149 lejligheder fra 45 til 64 kvadratmeter. Målgruppen var unge mennesker.

Da vi planlagde og projekterede indretningen, stod der kun et råhus på grunden. Derfor havde jeg ikke mulighed for at se lejligheden. Så indretningen er fortaget på baggrund af en planløsning med angivne mål fra entreprenøren. Det kræver erfaring og styr på planløsningen.

Lejlighederne ligger både centralt og i naturskønne omgivelser i Odense. Det betød blandt andet, at lejlighederne er opført med store vinduespartier, så lyset kan strømme ind, og naturen kan komme med ind i lejlighederne.

Med en ung målgruppe valgte jeg at indrette med møbler, som også unge kan komme i nærheden af at købe. Som indretningsekspert er man nemlig ikke meget uden IKEA. Og derfor er mange af møblerne netop fra IKEA. Så valgte jeg sofaer fra SofaKompagniet. Og andre møbler fra Nordal.

Når det handler om at tiltrække en målgruppe, skal møblerne også afspejle målgruppen. Det var noget af det vigtigste for mig som indretningsekspert på denne opgave. Kort sagt, kan man sige, at når man vælger en indretningsekspert til indretning af en prøvelejlighed, så får man lettere ved enten at sælge eller udleje boligen, da jeg finder det fulde potentiale i boligen frem.

Se alle billederne fra prøvelejligheden her.

Infoboks

Har du brug for hjælp til indretning af dit erhverv eller private bolig så skriv til os på info@ta-daa.dk