Skip to main content

Hyggen skal være i fokus: Her er mine bedste tips til indretning af uderum

Jeg elsker at slappe af udenfor. Og jeg elsker at have terrassen som samlingssted for både mine venner og min familie, hvor vi spiser sammen og drikker et glas vin en varm sommeraften. Kort sagt er hyggen i fokus. Og det skal den også være, når det gælder indretning af uderum.

Flere og flere ønsker sig en form for orangeri, så man kan forlænge sommeren. Vi danskere er nemlig rigtig gode til at være ude med venner og familie. Både i haven, terrassen, på altanen og i offentlige parker, som er smukke uderum. 

At gå en tur i naturen, i skoven er blevet synonym med at blive fyldt op med energi til hverdagen. Derfor er det meget moderne at overføre den naturlige energi til indretningen derhjemme. Det gælder ikke mindst indretning af uderum, hvor man kan tilføje en smule natur til en travl hverdag.

Når du indretter din terrasse, så brug en masse naturmaterialer. Det falder smukkest ind i naturen.

Man skal huske at tage hensyn til arkitekturen i huset, så man får et uderum, der passer til huset.

Indret din altan, terrasse med bløde materialer. Det skaber hyggen. Det kan være lækre puder, lanterner, smukke krukker, og blomster. Vælg nogle farver som går igen i haven, så der er en rød tråd gennem din bolig og din have eller altan.

I år har jeg personligt valgt en kontrast til min indretning af vores uderum, da vores hus er meget enkelt.

Derfor har jeg skabt masser af hyggestemning med bambusmøbler, blomstrede og stribede puder. Og så har jeg plantet en masse krukker for at trække naturen og haven med helt op på terrassen.

Hiv endelig fat i mig, hvis du vil have indretningshjælp til dit uderum. Jeg har altid masser af ideer. Jeg håber, I alle får en hyggelig sommer i hyggelige omgivelser.

Se mere her: https://wekbh.dk/trends-her-er-indretningsekspertens-tips-til-indretning-af-altanen-og-terrassen/