Skip to main content

Stue, kontor og spisestue: Indretningshjælp til enkelte rum

Skrevet den 12/12/2018
Man behøver ikke altid booke mig til at indrette et helt hjem. Man kan sagtens få indretningshjælp til enkelte rum. Det var netop, hvad jeg hjalp en sammenbragt familie med i Charlottenlund. Se alle billederne her.

Lys, varme farver og en venlig og helt rigtig stemning. Det var det vigtigste for mig, da jeg hjalp en familie i Charlottenlund med indretningshjælp til enkelte rum.

Opgaven var at indrette stue, kontor og spisestue. Og jeg kiggede overordnet på at få nye og fælles møbler ind til den sammenbragte familie, som her skulle leve med varme og masser af stemning.

Det skabte jeg blandt andet med farver, der går igen i hele huset. Lange, smukke gardiner i deres stue, så man får en fornemmelse af højt til loftet og en hyggestemning. Og ikke mindst den rigige belysning i hele huset. Lys kan nemlig sagtens være en form for skulptur og ikke bare en lampe. På den måde kan lys være med til at gøre meget for et rum.:

”Samarbejdet med Vising har virkelig været en fornøjelse. Vi havde behov for hjælp til at tænke de overordnede rammer for indretning af flere rum i vores hus. Vising har været perfekt til at hjælpe med at tænke miljøer ind i huset, og altid været ’på’ med løsninger og gode ideer fra stort til småt. Fantastisk oplevelse. Vi nyder virkelig vores nye indretninger og stemninger i huset!”.

Skal jeg også hjælpe dig med indretningshjælp til enkelte rum, så hiv endelig fat i mig.

Infoboks

Det blev hurtigt en smuk og personlig villa så har du brug for hjælp til privatindretning eller erhvervsindretning så kontakt mig på: M: 20 25 03 03 – Kontakt TA-DAA – info@ta-daa.dk – www.ta-daa.dk