Skip to main content

TV2 – ’’Hvem bor her’’

TA-DAA! Så er det på tirsdag den 5. klokken 20.50 at jeg deltager i ’’HVEM BOR HER’’ på TV2 sammen med Christian Grau.

Hvem Bor Her…Jeg har deltaget i et livsstils program som hedder Hvem Bor Her. En super sjov oplevelse og sjovt at få lov at se så mange forskellige hjem.
Det første hjem var hos Guld Smeden, hvor der var taget en masse natur med ind i hjemmet, en skøn og anderledes bolig, derefter gik turen til Nørrebro hvor vores iværksætter bor en lille skøn og sjov lejlighed med en masse personlighed. Vi tog derefter til indre by i København hvor vores Illustrator hun bor med sin mand og barn, spændende lejlighed med en masse smukke illustrationer. Tak for en skøn start på dag 1.
Dag 2 i Hvem Bor Her, startede vi på Frederiksberg i en smuk lejlighed med en masse antikke fund, det viser sig også at det er stylisten, som også handler med antikviteter som bor her, og til sidste endte vi hos mig, alt i alt nogle rigtige gode og sjove dage.

For mig er det en kæmpe oplevelse at få lov at se folks hjem og så, så mange forskellige på 2 dage, tak for det!
Tak til TV2 og Tak til Christian Grau som var vært på programmet og tak til alle mine medspillere.

Jeg elsker alt med hjem, boliger, erhverv… alt der har med indretning at gøre alle de store ting og alle de små ting… jeg er så taknemmelig for at jeg får så blandet kunder i TA-DAA! Der er både Private lejligheder, huse, værelser, nyt børneværelse, nu med teenager, osv. jeg har lige så meget erhver, kontore hele firmaer, jeg er så glad for at kunne være med til at skabe gode og trykke arbejdspladser. Har du brug for hjælp til din indretning så spørg indretningsdesigneren www.ta-daa.dk eller skrive til mig på info@ta-daa.dk