Skip to main content

Totalrenovering og indretning af sommerhus: fra tidligere ejers stilforvirring til skøn sommeridyl

Skrevet den 23/10/2023

Når det kommer til indretning af sommerhus, gælder mange af de samme ting, som når man skal renovere sit hjem. Her kan du komme med og se en total forvandling fra tidligere ejers stilforvirring til skøn sommeridyl og få et par tips til, hvordan man skaber en rød tråd i indretningen.

Jeg har været så heldig at få lov til at være med til en totalrenovering og indretning af sommerhus for den dejligste familie.

Men hvor begynder man overhovedet, når alt skal indrettes på ny? Og hvordan skaber man stemning og idyl i sin indretning af sommerhus, hvor alt bliver nyt?

For mig som indretningsekspert så kigger jeg altid på helheden, så der bliver en rød tråd. Det gælder for eksempel med gennemgående materialevalg, og så er jeg også vild med at bruge loppefund til at skabe stemning og give sjæl i indretningen.

I sommerhuset her har vi fået lavet tre nye badeværelser med varme i gulvene og specialløsninger på brusevæggene. Alle badeværelser er med samme materialer, så der netop bliver skabt en helhed i indretningen.

Messingdetaljer giver varme og sjæl i rummene, mens planker og loppefund i form af for eksempel et ældre skab får det til at ose af sommerhusidyl på den lækre måde.

Det nye køkken i samme nuance som vægfarven matcher udtrykket på badeværelserne, og en køkkenø, høje paneler og håndlavede knagerækker er med til at understrege et unikt udtryk.

Paneler i hele indretningen giver varme og hygge, og gardiner i forskellige udtryk er med til at understrege hyggen og sjælen.

Gardiner er i øvrigt altid en god mulighed for både at give karakter til et rum samtidig med, man kan bruge dem til at skabe sammenhæng i sin indretning.

Der er faktisk ikke den ting, vi ikke har været igennem i sommerhuset her. Vi har lagt nye fliser i kundens udestue, lavet et nyt bryggers, nyt fyr, en gennemgået el, tegnet walk-in og bygget skabsløsninger i alle værelser, som underbygger stemningen.

Er du nysgerrig, så kan du i billedgalleriet gå på opdagelse i vores totalrenovering og indretning af sommerhus lige her:

DET SIGER KUNDEN:

Christina er fantastisk!!! Vi har tidligere brugt Christina, til vores hus i indre by. Christina kunne både udfordre os til at gå nye veje og samtidig finde løsninger, som vi i vores familie skulle kunne føle sig hjemme i. Det kan hun.

Christina er superdygtig og evner både at lytte til vores ønsker og komme med gode kreative forslag. Vi har ikke alene fået en bolig med utraditionelle løsninger og lækre møbler. Vi har også fået det hyggeligste og et meget personligt sommerhus. Vi vil til enhver tid anbefale Christina til venner og bekendte.

KH Helene