Skip to main content

Drømmekøkken: Bliv inspireret i et unikt køkken for feinschmeckere

Skrevet den 13/04/2021

Nogle gange får jeg fuldstændig frit spil til at komme med et oplæg. Det elsker jeg. For jeg ser ting, som andre ikke kan se. Her kan du komme med i et decideret drømmekøkken. Og jeg kan godt afsløre, at det endte med, køkkenet blev flyttet til et helt nyt rum med havudsigt og detaljer, som ikke findes andre steder. Ægte feinschmeckeri.

Direkte view til vandet. En gennemgående marmorbordplade og detaljer sjældent set mage. Det var en drøm for mig at skabe dette drømmekøkken. Tusind tak for det.

Som indretningsekspert lever jeg af at se det, mine kunder ikke selv kan se. Her var jeg med til at skabe en helt ny planløsning ved en totalrenovering af et hus, og jeg valgte at flytte køkkenet til en central placering som husets hjerte med direkte havudsigt.

På den måde danner køkkenet ramme om hele boligen. Og så er det det smukkeste lys, der nu kommer ind i køkkenet.

I midten af det nye køkken er køkkenøen smukt placeret med en gennemgående bordplade i lys marmor. Det emmer af luksus og kvalitet. Og så står det som smuk kontrast til skufferne i massivt røget eg. Også indvendigt. Det giver fuld kvalitet.

Vasken er i gennemgående messing med matchende Quooker. Det giver øen et luksuriøst udtryk.

Alle skabe, vitriner og opbevaring er på ydersiden i indfarvet grå, mens indersiden er lavet med røget egetræ, så detaljer går igen og skaber sammenhæng i hele rummet. Bemærk, at højskabsvæggen er med integreret køleskab og indvendige skuffer for bedre udnyttelse.

Køkkenet er bygget af mine gode samarbejdspartner Solheim Kitchen. På den måde kan vi sammen skabe et drømmekøkken, uden du skal have andre ind over dit køkkenprojekt. Det kan du trygt lade os om.

Her i galleriet kan du se hele køkkenet og måske selv blive inspireret til dit eget drømmekøkken: