Skip to main content

Skræddersyet køkken: Kom med i mit helt eget drømmekøkken

Skrevet den 19/04/2021

Leder du efter inspiration til et skræddersyet køkken? Mit eget moderne køkken/alrum byder på masser af plads til at leve, fester og gæster. Se med her og find inspiration til dit eget  køkkenprojekt.

Et skræddersyet køkken med sort korpus og fronter i røget eg. Sorte skuffer, sorte hængsler. Og en fræk grøn marmorbordplade. Jeg elsker mit eget køkken, som jeg selv har designet.

Her kan du komme med indenfor og helt sikkert også finde inspiration til dit eget drømmekøkken.

Den grønne marmorbordplade er en Verde Alpi. Den er et frækt valg og giver en skøn kontrast til køkkenet. Jeg skal altid have nogle ting, der stikker lidt ud. Det er en naturlig del af mig og min måde at indrette på.

Stolen i cognacfarvet læder er fra Normann Copenhagen og den første i rækken. Den er med til at signalere: At her skal der være plads til at leve og være.

Det er nemlig noget af det vigtigste for mig. Og som indretningsekspert var det også vigtigt for mig selv at designe køkkenet og i processen få sparring af Solheim Kitchen, som til sidst samlede, byggede og leverede alt fra marmorbordplade til hårde hvidevarer.

LÆS OGSÅ: DRØMMEKØKKEN: BLIV INSPIRERET I ET UNIKT KØKKEN FOR FEINSCHMECKERE

Al inventar er et sort korpus i materialer, der får den samlede pris ned på køkkenet. På den måde kan man være praktisk med det indvendige og få et lækkert ydre. Kort sagt. Man får simpelthen råd til mere.

Køkken/alrummet består af en række tidligere rum, som er slået sammen til et stort skræddersyet køkken. For mig var det nemlig vigtigt med et køkken, hvor der er plads til både fester og gæster. Og da køkkenet er et stort rum med hvide vægge, var det vigtigt for mig at vælge mørkbejdset røget eg til fronterne. Det skaber nemlig struktur og varme i det store rum.

Armatur og Qooker-hanen, som både kan give koldt og kogende vand, er i krom. Et tidløst valg til et stilfuldt rum.

Rummet er et samlingspunkt, som et moderne køkken/alrum skal være. Og for at skabe mest muligt lys, var det også vigtigt, at der ikke kom overskabe. Jeg vil nemlig gerne kunne stå og se på alt det grønne udenfor.

Her i galleriet kan du se alle billeder af mit køkken: