Skip to main content

Inspiration til nyt køkken: ”Det behøver ikke koste en formue”

Skrevet den 13/04/2021

Mange tror fejlagtigt, at et nyt køkken kommer til at koste en decideret formue. Jeg plejer at sige, et ny køkken koster det, man bestemmer, det skal. Her kan du få inspiration til nyt køkken og se, hvordan jeg har hjulpet en kunde med et nyt køkken, som holder sig inden for rammerne af, hvad et IKEA-køkken koster.

Kender du det med ikke at kunne overskue selv at være ansvarlig for opsætningen og valg af et IKEA-køkken?

Sådan havde en af mine kunder det, og derfor ringede hun til mig for at få inspiration til nyt køkken. Som indretningsekspert hjælper jeg nemlig med at finde potentialet i et rum, og så har jeg en række samarbejdspartnere, der gør, at jeg kan hjælpe med køkkenopgaver, så du trygt kan overlade alt til mig.

Her skulle jeg hjælpe med at finde en helt rigtig løvgrøn farve, som min kunde ønskede skulle dominere i køkkenet. Og så skulle jeg samtidig finde på en fuld køkkenløsning til en overkommelig pris.

Derfor valgte vi billigere kabinetter som indmad i hele køkkenet, der holder budgettet nede. Så havde vi nemlig råd til at få specialdesignet den helt rigtige farve, som står smukt og varmt til køkkenøen i røget eg. Her er der også blevet plads til et vinkøleskab. Og så valgte vi en vedligeholdelsesfri bordplade i sten, der med sit kolde udtryk spiller smukt sammen med alle detaljerne i messing.

For at få lidt hygge ind i det store rum, anbefalede jeg at få produceret højskabe som vitrineskabe. På den måde kan man nemlig udstille små detaljer, som i den grad er med til at gøre rummet personligt. Og det skaber bare hygge.

Tidligere var der i rummet et klinkegulv. Her anbefalede jeg en løsning med microcement direkte ovenpå. Det er nemlig nemt at holde i en travl hverdag, og så er det er en rigtig god løsning ovenpå gamle flisebelægninger hvor man ikke kan overskue at tage hele det gamle gulv op og få lagt noget nyt. Og så slipper man også for fuger mellem fliserne.

Her kan du se hele køkkenet og måske selv finde inspiration til nyt køkken: