Skip to main content

Enkelt, nordisk og charmerende: Indretning af villa

Skrevet den 23/04/2019
Når det kommer til indretning af villa eller hvilket som helst privat hjem, finder jeg altid frem til kernen i både hjemmet og de mennesker, der bor der. Et hjem skal nemlig være en base, hvor vi føler os trygge og kan afspejle os. Det er en af mine ypperste opgaver som indretningsekspert at kunne finde frem til det. Se, hvordan TA-DAA indrettede denne skønne villa i Vedbæk med både charme og nordisk enkelthed.

Jeg elsker at indrette. Og jeg elsker især at indrette et super charmerende hus med masser af detaljer. Det var netop, hvad jeg fik lov til, da Camilla og Mads hyrede mig som hjælp til indretning af deres villa i Vedbæk.

Stilen i den gamle fine villa er enkel og nordisk. Der er ikke for mange farver, og det er rolige og kolde farver, der er brugt hele vejen rundt for at skabe en rød tråd i boligen.

Et smukt og taknemmeligt hus at indrette. Alle rum er super chamerende, og der er de fineste detaljer i hele huset.

De lange gardiner gør, at man rigtigt ser, hvor højt der er til loftet. Derudover er gardinerne valgt i smukke farver og i et materiale, som er let og virkelig klæder huset.

Det er enkeltheden, der gør helhedsoplevelsen til et dejligt sted at opholde sig. Det gælder i alle husets rum. De gamle fine velholdte sildebensparketgulve er med til at sætte den rene stil på boligen, og man føler sig hjemme, lige så snart man træder inden for døren. Ikke mindst fordi ejeren af huset altid laver fantastisk mad, Tak for det!

I den gode sags tjeneste

Og tak for endnu mere. Camilla har nemlig sit eget firma: docharity.dk

I samarbejde med hendes partner Rebekka laver de årligt et Charity Ball. Her udpeger de et konkret projekt, der skal have støtte. Her lægger de vægt på, at projektet har en positiv og tydelig effekt både kortsigtet og langsigtet for de involverede. Og så skal det være transparent og gennemsigtigt for omverdenen.

Sponsorerne skal altså kunne se en tydelig effekt og få en klar tilbagemelding på virkningen af deres støtte efterfølgende.
Altid en fornøjelse at få lov at deltage til det årlige arrangement! Vi glæder os til det næste! DoCharity.dk

Infoboks

Mangler du også hjælp til din private bolig: M: 20250303. – info@ta-daa.dk. – ta-daa.dk