Skip to main content

Store glaspartier, lys og luft: Indretning af prøvelejlighed for Barfoed Group

Skrevet den 30/07/2019
Det handler om at få det bedste frem i boligen, når jeg skal indrette en prøvelejlighed. Den skal i sidste ende få folk til netop at vælge at flytte ind i den. Her kan du se, hvordan jeg valgte at indrette en prøvelejlighed i et stort kompleks for Barfoed Group i Odense.

Barfoed Group hyrede TA-DAA til at indrette en prøvelejlighed i Munkebjerg Park i Odense, hvor Barfoed Group var ved at opføre 145 nye lejligheder primært til familier.

Prøvelejligheden var en treværelses-lejlighed med køkken/alrum og stue i ét, og med glaspartier fra gulv til loft i hver ende af det store rum. Det giver et fantastisk lysindfald.

Da vi planlagde og projekterede indretningen, stod der kun et råhus på grunden. Derfor havde jeg ikke mulighed for at se lejligheden. Så indretningen er fortaget på baggrund af en planløsning med angivne mål fra Barfoed Group. Det kræver erfaring og styr på planløsningen.

Når det handler om at tiltrække en målgruppe, skal møblerne også afspejle målgruppen. Det var noget af det vigtigste for mig som indretningsekspert på denne opgave. Kort sagt, kan man sige, at når man vælger en indretningsekspert til indretning af en prøvelejlighed, så får man lettere ved enten at sælge eller udleje boligen, da jeg finder det fulde potentiale i boligen frem.

Det var netop, hvad jeg gjorde med prøvelejligheden her.

Har du brug for hjælp til indretning af dit erhverv eller private bolig så skriv til os på info@ta-daa.dk eller se mere på vores hjemmeside: ta-daa.dk

Her kan du se alle billederne fra min indretning af prøvelejligheden for Barfoed Group i Odense.

Infoboks

Vil du høre mere om lejlighederne skal du kontakte udlejningschef Karina Larsen kal@barfoedgroup.dk eller gå ind på munkebjergpark.dk