Skip to main content

Kunst til restaurant? Sådan skabte vi stemning på The Market Italian

Skrevet den 19/02/2018
TA-DAA er eksperter i at indrette med kunst til restaurant, virksomhed og private. Vi er agent for flere kunstnere og producerer også selv med TA-DAA Design. Her kan du se, hvordan vi med kunst skabte masser af stemning på The Market Italian i København.

Så fik vi leveret smuk kunst til restaurant The Market Italian. Fantastisk kunst fra Kenneth Willardt, som sætter prikken over i’ét på den smukke indretning. Tak for en sjov opgave! Tak til Kenneth Willardt og tak til Ulrich Møller-Jørgensen for, at det blev til virkelighed.

The Market Italian er en super smuk og hyggelig restaurant med åbent køkken og et skønt personale. Maden er lækker og indbydende og kommer i små portioner, så man kan dele de forskellige retter.

TA-DAA er agent for Kenneth Willardt i Danmark

TA-DAA er agent for Kenneth Willardt i Danmark og er specialister i at levere kunst til restauranter. Plakaterne kan købes gennem TA-DAA. Kenneth Willardts fotokunst fås i en lille størrelse på ca. 51 x 76cm eller en stor på ca. 100x150cm. Det er meget dyre værker, da der bliver kun trykt 8 stk. af hvert motiv på guldstemplet papir i New York. 

Værkerne bliver signeret og nummereret af Kenneth Willardt i New York, inden de bliver afsendt til Danmark. Du får også et certifikat, som er nummereret og signeret af Kenneth Willardt selv, så det er penge værd, når og hvis du en dag vil sælge det igen. Jeg har været så heldig at få lov at sælge Kenneth Willardts fotokunst i Danmark til en meget billigere pris, end du kan købe dem til i New York.

Der er ca. 3 ugers levering alt efter, hvor Kenneth Willardt er i verden, så han kan underskrive og nummerere dit kunstværk. Det er uden ramme, TA-DAA har en aftale med Nørrebros indramning, som du selv står for. (Du får TA-DAA’s rabat, hvis du får dem rammet ind hos Nørrebros indramning) Husk hvis du bruger anden indramningsbutik (VIGTIGT AT DE IKKE KLÆBER DIT KUNSTVÆRK OP) Det taber værdi, hvis det bliver fuldklæbet!

Kunsten skal du afhente hos mig privat på Frederiksberg. Man kan se mange af Kenneths værker på The Marker Italian i Indre by i København K. Man betaler ved bestilling. Har du spørgsmål, er du velkommen til at ringe til mig på M: 20 25 03 03 –  info@ta-daa.dk

Kunstplakaterne bliver leveret uden ramme.

Infoboks

Har du spørgsmål er du velkommen til at ringe til mig på M: 20 25 03 03 –  info@ta-daa.dk