Skip to main content

Som indretningskonsulent er man ingen ting uden Ikea, tak!

https://www.dr.dk/radio/p1/p1-morgen/p1-morgen-2018-01-29#!02:34:18

Som indretningskonsulent er man ingen ting uden IKEA, det er vigtigt at man kan blande dyrt og billigt og få det hele til at line en million. Jeg elsker at indrette med både dyrt og billigt at her er det en kæmpe fordel at vi har IKEA, jeg køber rammer til kunstvægge en fin lænestol til et børneværelse, lanterne til havefesten osv.

For mig er det kunsten at få noget billigt til at se dyrt ud eller kombinationen af dyrt og billigt, det er meget sjovere og en større udfordring at blande produkter… Da vi skulle flytte over i vores nye hus tog vi alle vores gamle møbler med, mange af møblerne er 16 år gamle og så var udfordringen at når jeg skulle supplerer med lidt mere så skulle alle mine faste samarbejdspartnere præsenteres, jeg skulle minimum købe et produkt fra dem hver i sær for at se om jeg kunne få det til at spille sammen og stædig bevarer min personlighed.
I starten var det bare noget der var i mit hovede men så fik jeg fortalt min udfordring til mere end én og så var det lige pludselig en opgave men en piv sjov opgave for det er faktisk lykkedes meget godt.

Så I vores hjem er dr alt fra dyr kunst, klassiske dansk designer møbler til Ikea, det er så nemt bare at gå ud og købe dyrt hvis man har råd til det men det er ikke altid det der skaber personlighed.

Som indretningskonsulent er man ingen ting uden IKEA. TAK!
ikea.dk

Har du brug for hjælp til at indrette dit nye erhverv eller din private bolig, så kontakt mig: M: 20250303 – kontakt TA-DAA – info@ta-daa.dk. –   www.ta-daa.dk