Skip to main content

Wefrb har været hjemme hos mig og lavet en lille reportage fra mit eget hjem

Som indretningskonsulent kan det nogle gange være lidt angstprovokerende at vise sit eget hjem frem. Det er ikke desto mindre det, jeg gør her i en artikel hos weFRB.dk. Kan du lide den? Har du brug for hjælp til at indrette dit erhverv, hotel, cafe eller din private bolig, så står jeg klar til at hjælpe dig. TA-DAA er en enkeltmands eget forretning men hvor jeg har en masse faste samarbejdspartnere som jeg stoler på og uden samarbejde og lysten til at dele er man Abselut ingen ting. De samarbejdspartnere jeg har har jeg haft gennem mange mange år og det gør at mine kunder kan få TA-DAA´s rabat på en masse ydelser, det er en fornøjelse for mig at kunne dele det med mine kunder. Det samme gælder indkøb af møbler, her har jeg også en fast leverandør som køre alle mine større og store opgaver, kunderne får rabat, så de kan sparer penge, og skal ikke tænke på bestilling og levering af diverse møbler.

https://wefrb.dk/vis-mig-dit-hjem-med-indretningsekspert-cristina-vising-et-kvium-billede-var-taet-paa-at-koste-julefreden/

Hun lever af at indrette for andre. Og hun har både klare og bestemte holdninger til, hvordan hendes egen indretning skal være. Derfor var det også tæt på at koste julefreden, da indretningsekspert Cristina Visings mand kom slæbende med et Kvium-billede, som hun ikke kunne lide. Men i dag er både Kvium-billedet og provokerende kunst en central del af Cristina Visings egen indretning. Her viser hun sit smukke hjem på Frederiksberg frem.

Hvis du er nysgerrig, kan du se mere på www.wefrb.dk eller har du brug for hjælp til indretning så ring på 20250303