Skip to main content

Er du lige så vild med foto kunst fra Kenneth Willardt som jeg er…?

Skrevet den: 07 May, 2018

Ta-daa er agent for Kenneth Willardt i Danmark/Norden.

Kenneth Willardt´s fotokunst fås i 3 størrelser på 51 x 76cm til 16.000 kr. eller en stor størrelse på ca. 95x140cm til 35.000 kr. XL størrelse ca. 118x168cm til 45.000 kr. alt efter hvilket objektiv der er brugt på Kenneth Willardts kamera. Mundebillederne er på 90 x 110 cm til 24.000 kr pr. stk.

Der kun bliver trykt 8 stk. af hvert motiv på guldstemplet papir/ Epson Premium Glossy 260g Paper, printed with UltraChrome PRO i New York.

Værkerne bliver signeret og nummereret af Kenneth Willardt i New York inden de bliver afsendt til Danmark. Du får også et certifikat, som er nummereret og signeret af Kenneth Willardt selv, så det er penge vær, hvis du en dag vil sælge dit kunstværk. Der er ca. 3 ugers levering, alt efter hvor Kenneth Willardt er i verden, så han kan underskrive og nummerere dit kunstværk.

Det er uden indramning, Ta-daa har en aftale med Nørrebros indramning, som du selv står for. (Du får Ta-daa´s rabat, hvis du får dem rammet ind hos Nørrebros indramning). Husk hvis du bruger anden indramningsbutik (VIGTIGT AT DE IKKE KLÆBER DIT KUNSTVÆRK OP) Det taber værdi, hvis det bliver fuldklæbet! Kunsten skal du afhente hos mig privat på Frederiksberg. Man kan se mange af Kennets værker på The Market Italia i indre by i København K.

Man betaler ved bestilling.