Skip to main content

Feminin fredag – Cristina Vising

““Jeg elsker at møde nye mennesker især kreative mennesker, det kan være at de ser noget, jeg ikke ser, det er det der er så fedt ved denne verden.” — Cristina Vising”

KENDER I DET NÅR MAN MØDER SKØNNE, SJOVE, FINE, KREATIVE, DYGTIGE PIGER OG BARE SYNES DE ER FOR FANTASTISKE? SÅDAN HAR JEG DET MED 3 KREATIVE PIGER, JEG KENDER OG FØLGER, FORDI DE INSPIRERER MIG MEGET. HER ER EN LILLE FEMININ FREDAG SERIE PÅ MIN BLOG, SOM JEG HAR LYST TIL AT LAVE, OG HELDIGVIS VIL DE GODT VÆRE MED. LÆS MERE HER: HTTPS://WWW.BLOMSTCOPENHAGEN.COM/NEW-BLOG/FEMININ-FREDAG-5T6AL

Tak til Skønne Trine fordi hun har skrevet så fint om mig! Tak for det skønne samarbejde og tak for alle de skønne blomster dun laver, jeg elsker det! Har du også lyst til at få smukke buketter, et smukt bord med blomster når du skal holde, fest eller et event, så kontakt Trine: blomstcopenhagen.com