Skip to main content

Indretning med gammelt og nyt: Bliv inspireret i den smukkeste lejlighed

Skrevet den 01/05/2021

Når man vælger en kombination i sin indretning med gammelt og nyt, får man masser af personlighed ind i sit hjem. Her kan du blive inspireret i en smuk lejlighed i Havnegade i København, hvor det handlede om at skabe en rød tråd for det hele.

Lækre nye materialer og masser af møbler med historie. Indretning med gammelt og nyt skaber bare så meget sjæl og personlighed i et hjem og gør hvert enkelt rum til en oplevelse.

Men der er dog nogle faldgruber, når man kombinerer på den måde. Det kan hurtigt ende med et rodet udtryk. Derfor er det vigtigste for mig som indretningsekspert at skabe en rød tråd i det hele. På den måde får man ro i sit sind og bliver ikke stresset af at navigere rundt i sin egen bolig.

Det var netop min opgave i denne skønne udsigtslejlighed i Havnegade i København. En fantastisk opgave.

LÆS OGSÅ: Enkelt, nordisk og charmerende: Indretning af villa

Indehaverne af lejligheden havde selv en masse skønne gamle ting, som jeg har sat sammen med nye møbler.

Her er det vigtigste at kigge på, hvordan udtryk, farve og materialer spiller sammen og så lade det gå igen for netop at skabe den røde tråd i boligen.

Bemærk eksempelvis det rå plankespisebord i kombination med de klassiske y-stole og det antikke afsyrede og olierede køkkenbord i samspil med det nye grå køkken.

Derudover fandt jeg en del kunst. Både noget dyrt, noget rigtig dyrt og knap så dyrt. Det har også spillet en stor rolle i at få alt til at hænge sammen.

Ydermere skabte vi personlighed og varme i en ellers lidt trist og lang gang ved at sætte røgfarvede spejle op sammen med varme jordfarver og en kombination af grønne og blå toner.

Her i galleriet kan du gå på opdagelse i den smukke lejlighed i Havnegade og se min indretning med gammelt og nyt: