Skip to main content

Indretningsekspertens tips til tidens trends

Naturen og de naturlige materialer er på vej helt ind i stuerne. Og så er hotelstilen fyldt med luksus, lange gardiner og en afslappethed over sig meget in, siger indretningsekspert Cristina Vising, der her fortæller dig om tidens helt store indretningstrends. Og hvordan du kan få dem ind i dit eget hjem. Følg med her wefrb.dk

Jeg har valgt at vise mit hjem frem mange mange fordi jeg gerne vil dele det med jer, jeg synes generelt det er vigtigt at vi deler viden, og tænk hvis du kan bruge noget af den viden jeg har om indretning og hvis jeg kunne være med til at gøre en foreskel i dit hjem eller på dit firma, det ville gøre mig glad!

Måden jeg har indrettet mit hjem på er den afslappede måde at leve på, det er nødvendigvis ikke dyre ting, jeg har valgt at blande det billige med designmøbler, jeg har valgt at tage alt med fra vores gamle bolig og suppleret med noget mere. Mange af vores møbler er 16 år gamle og dejligt at se de passer så godt ind i vores nye bolig. Jeg har valgt at have lange gardiner over det meste af huset, det er vigtigt for mig at der er hyggeligt og i en kombination af kunst, skulpturer for at skabe personlighed. Vores hjem skal være til gæster pog fester, jeg vil gøre alt for at vores gæster føler sig velkommen og jeg håber jeg gør det så hyggeligt at de har lyst til at blive et par dage.

Jeg prøver at dele tiden trend og jeg håber der er noget af det du kan bruge hvis du får lyst til at læse med videre her på wefrb.dk som var forbi mig på Frederiksberg og lavede det her interview.

Har du brug for hjælp til at indrette dit nye erhverv eller private bolig, så kontakt mig: M: 20250303 – kontakt TA-DAA – info@ta-daa.dk. –   www.ta-daa.dk

http://wefrb.dk/indretningsekspertens-tips-til-tidens-trends-saadan-faar-du-dem-ind-i-dit-eget-hjem/