WAW Beauty

Skrevet den 01/12/2018

Så blev jeg færdig med Pernille’s Beauty Salon waw Beauty det er blevet det hyggeligste sted og  man får de bedste behandlinger.

IDENTITETEN PÅ VIRKOMHEDEN

Jeg har også fundet på Navn og lave Logo på Pernille´s fine forretning. Jeg elsker at lave identiteter, så det hele passer sammen.
Jeg er god til at sætte mig ind i din forretning og din firmas identitet, så indretning og profil passer sammen.

Tak for en fantastisk opgave!

Jeg er verdens heldigste at få lov at få lov at løbe i fri dressur… Pernille Sage at hun havde brug for min hjælpe og at jeg skulle komme med et oplæg, det gjorde jeg og ALT hvad der var på det oplæg bestilte pernille, jeg har indrettet det som et sted jeg selv ville elske at komme og det er lige premis den stemning vi har opnået her. Det er super hyggeligt og man føler sig hjemme, og så får man tilligemed verdens behandling. Det er den rene luksus at komme hos Pernille, det kan klart anbefales.

Jeg har valgt at bruge rolige med varme farver i det første rum som skal byde kunderne velkommen, det er her man også kan få lavet fine negle. I behandler rummet har jeg valgt at køre med lidt mere kolde farver men lamper og tæpper mm for stædig at beholde den hyggelige stemning. Her kan du få den smukkeste hus, de fineste fødder og meget meget andet, den bedste gave!

 

Køb et gavekort til én du holder af, i advents gave eller julegave, så kan I se hvordan det er blevet indrettet. Der er en fantastisk ro og harmoni.

Infoboks

WAW-BEAUTY
H.C. Ørstedsvej 11
1879 Frederiksberg
waw-beauty.com