Skip to main content

MIN SUTTEFLASKE, FUCK, DOBBELT FUCK OG LOVE PLAKATER

Skrevet den: 07 May, 2018

Jeg elsker at designe nye til især ting som kan folk til at smile eller blive en smule provokeret, så husker man forhåbentlig det man har set… og her i live har vi ingen tid at spilde… tænk hvis alle kunne tænke fuck det og komme videre… tænk hvis vi alle delte lidt mere ud af Love…

De plakater jeg har lavet er ’’sutteflaske’’ ’’fuck’’ ’’dobbelt fuck’’ og ’’love’’… Det er de tre ting man har brug for i livet… LOVE er det vigtigste, uden kærlighed er vi ingen ting og så er det vigtigt at man drikker god vin med gode venner, som giver gode minder og sidst men ikke mindst er det vigtig at man en gang i mellem bare kan sige ’’fuck det’’ og komme videre med at leve det liv der giver mening. Tanken var i første omgang at lave plakater til min pop-up butik, men for mig var det vigtigt at det gav mening på én eller anden måde, så derfor besluttede jeg mig for at skrive 3 vigtige ting ned, ting der betød noget for mig… og da jeg ikke bare kunne tage billeder af mine elskede piger og mand så matte jeg tænke større og koge det ned til det der betød noget i min hverdag. Derfor kom jeg frem til det her resultat.

Jeg vil lave skøre sjove ting som jeg håber får folk til at smile eller blive provokeret, og her synes jeg de gør begge dele, håber du kan li dem?
Jeg er ikke kunstner men designer / formgiver og for mig er det ikke vigtig… det er vigtigt er bare at gøre noget man bliver glad for!

Jeg måtte bare lave sutteflasken, for hvor gang min mand har købt hvidvin til mig, så siger han altid, ’’ SÅ er der nye sutteflasker skat’’
Elsker ham for det!

Plakaterne er noget jeg bare måtte lave, det har været sjovt og en fed rejse. Plakaterne kan købes hos ta-daa og de får i to formater.

Hvis det han fanget din interesse så skriv til mig på info@ta-daa.dk

Formatet 70×100 cm til 699 kr. uden ramme. + forsendelse
Formatet 90 x 120 cm til 999 kr. uden ramme. + forsendelse